Summer News w. Elnino.cz / Sleek,Dermacol ..

Ahoj! Dnešní článek bude recenze na 3 mé nové produkty . Od Eshopu parfemy-elnino.cz jsem obdržela 3 super produkty! První a hlavní , je paletka od Sleeku , odstín 430 A New Day. Jsem z ní strašně nadšená, protože je to můj první produkt od Sleeku , který jsem vždy chtěla vyzkoušet. Jejich paletky jsou legendární a dále mě láká contour kit, takže snad se na něj taky někdy dostane! Druhý produkt je bronzer od Lorealu, který mě na tomto e-shopu zaujal hlavně proto, protože jsem ho v drogeriích ještě neviděla. Poslední produkt, aby krásně to letní líčení doplnil, je rtěnka od Dermacolu v odstínu 04. Je z řady Longlasting, s takovým tím "click" systémem, který mě taky už hrozně dlouho zajímal.
První se vrhnu na paletku od Sĺeeku. Jak jsem zmínila, je v odstínu A New Day. Škoda, že zrovna neměli na skladu tu Au Natural, protože ta se mi líbila ještě trošičku více. Vybrala jsem spíše nude odstíny, protože jiné bych až tak moc neunosila. Sleekovské balení všichni určitě znáte, krásná matná černá paletka. Musím říct, že v mé sbírce se to opravdu vyjímá :D Paletka obsahuje 12 stínů ve dvou řadách, je tam plno teplých i studených odstínů. Je super, že tam najdete jak matné, tak i odstíny se shimmerem. Osobně teda preferuju víc matné. Nejradši mám stín s názvem "Feeling Good" . Je to takový bílý stín s narůžovělým finishem, je super i jako rozjasňovač. Pigmentace všechn stínů je parádní, to jste určitě čekali :D :) Výdrž je průměrná, ale do večera to s vámi dá, doporučuji raději s bází. Paletku všem určitě doporučuji, pokud hledáte něco lepšího než nabízí v drogerii :) Seženete ji zde.
Loreal Paris Glam Bronze
Tenhle produkt vás možná zaujal, protože se v drogeriích u nás neprodává. Chtěla jsem něco takového vyzkoušet a dát vám doporučení, jestli je to novinka to nevím, ale podle mě už je to starší produkt. Je velká škoda, že v drogerkách není, protože je fakt supr :) Je to duo bronzeru a jemného rozjasňovače ( je opravdu jemný,skoro bez lesku). Mám odstín 101 Blonde Harmony a myslím, že je to jediný odstín. Když jsem do bronzeru poprvé šáhla, překvapilo mě, že je až skoro krémový, je opravdu jemně slisovaný. Rozjasňovač je trošku hrubší. Oba produkty jsou skvěle pigmentované a na tváři vypadají hezky přirozeně :) Co se týče výdrže, do večera s vámi dají. Loreal pro mě patří do takové skupiny "lepší" z drogerie, takže mě to ani moc nepřekvapilo :) Navíc balení obsahuje zrcátko i štěteček! To by mělo být u všech produktů :) Sežente zde.
Dermacol Longlasting Lipstick 04 
A taková třešnička na dortu je tahle rtěnka od Dermacolu. Asi hodinu jsem vybírala odstín, nakonec jsem zvolila 04, což je takový odstín lesních plodů, nebo tak něco. Mají tam opravdu velký výběr odstínů, které jsou očíslované, což mi přijde takové nic moc, radši mám , když mají rtěnky nějaký hezký pasující název, určitě mi dejte vědět, jak to máte vy. Balení je jiné než u ostatních rtěnek, má to klikací systém, o kterém jste už určitě slyšeli. Rtěnky jsou vysoce pigmentované a krémové, hezky i hydratují, takže nemusíte použít balzám :) . Výdrž je taková průměrná, přece jen jsou to takové spíše hydratující  rtěnky. Myslím, že se k letnímu looku perfektně hodí :) Seženete zde.

Určitě mi dejte do komentářů vědět, co vás zaujalo nejvíce :) 


17 komentářů:

  1. Od Sleeku mám paletku na tvář a jsem s ní moc spokojená, ráda bych vyzkoušela i stíny! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. určite ten ruž ma najviac zaujal ♥

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Sleek mam moc rada, zkusenost mam s paletkami a rtenkami. Tahle ma moc pekne prirozene odstiny :) A bronzer vypada taky povedene, i kdyz ja je moc nepouzivam.
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. Sleek mam moc rada, zkusenost mam s paletkami a rtenkami. Tahle ma moc pekne prirozene odstiny :) A bronzer vypada taky povedene, i kdyz ja je moc nepouzivam.
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  5. Palette looks stunning! So many nICe shades for nude make-up!
    KireiKana

    OdpovědětVymazat
  6. Ty stíny Sleek vypadají dost dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  7. paletka a ten nadherny ruž,zavidiim!!! ❤️
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
  8. Paletku by som rada vyskúšala. Tiene vyzerajú naozaj krásne. Ideálne na denné aj večerné líčenie ♥
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  9. Paletka od Sleeku vypadá skvěle, paletky mám moc ráda a pár jich už doma mám :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno vypadá úžasně! Hlavně ta Sleek paletka :))

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelé novinky, najviac ma zaujal jednoznačne ten rúž a paletka :)

    OdpovědětVymazat
  12. Paletku od Sleeku chci taky vyzkoušet, nejvíc mě láká Garden of Eden, ale ještě jsem se k tomu nedokopala :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  13. Paletky od Sleeku nemají chybu a myslím že je to dobrá koupě. Rtěnka Dermacol v tomto odstínu se teď na léto krásně hodí, třeba někde na dovolené, proč ne. DO školy si asi nedokážu představit že bych jí nosila.

    OdpovědětVymazat
  14. Rtěnka má nádhernou barvu ♥ i odstíny paletky se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  15. Paletka vypadá nádherně, ale nejvíce mě zaujala asi rtěnka, ten odstín je boží! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!