New in : Vuch wallet

Přeju všem krásný den , doufám, že si užíváte krásných horkých letních dnů :) Dnes tu mám odlehčený článek, chtěla bych vám ukázat, co mi přišlo z e-shopu vuch.cz . Jedná se o peněženku od této značky. Popravdě jsem vůbec netušila, že tento e-shop existuje, což byla chyba, protože jsem se na první pohled zamilovala do jejich peněženek a kabelek. Na e-shopu můžete najít i různé doplňky.
Vždycky jsem vlastnila jen takové malé peněženky, prostě na pár korun. Moc jsem peněženku s sebou ani nenosila, možná to bylo taky tím, že jsem neměla žádný extra hezký. To se ale změnilo od té doby, co mám tuhle Vuch peněženku :) Vlastně jsem vždycky chtěla mít takovou velkou podlouhlou s plno kapsami. Tato je opravdu praktická a na pohled originální a a taková holčičí, roztomilá :) Peněženka je kvalitně ušitá a nikde se nic nepáře ani nikde nic nevisí. Peněženka je cvok, což se mi líbí víc než na zip. Jak jste si všimli, je béžová s puntíky a na přední straně má velké W s nápisem Vuch. Když se přesunu k vnitřku, má tam prostor na 12 karet , což já asi nikdy nevyužiju, protože kartičky teprve sbírám :D Co je na ní úplně nejlepší je to, že do ní můžete dát mobil! Opravdu má velký prostor na mobil :) Takže si jí můžete v pohodě vzít i jako psaníčko, takže 2v1. Celkem velký prostor má i na mince a na bankovky. K peněžence jsem dostala kartičku Vuch, kde si můžete napsat vaše jméno a telefon, kdyby se vám peněženka ztratila :)
Dodání bylo velmi rychlé a peněženka přišla krásně zabalená v krabici s převázanou mašlí. Peněženka byla ještě zabalená v dárkovém pytlíčku, který se určitě hodí například na cestování :) Seženete ji na tomto odkazu a určitě doporučuji ke kouknutí :)

Zaujali vás Vuch peněženky? :) 

44 komentářů:

  1. Tak ta je úžasná..úplně si mě na i navnadila, protože se mi zrovna peněženka rozpada..a jak koukám na tuto, není ani moc drahá. Navíc je tak hrozně roztomilá a má i místo na karty:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná, opravdu se mi líbí jak design zvnějšku i jak jaké má uspořádání. Já preferuji více menší peněženky ale musí se do nich vejít všechny různé velikosti kartiček a nesmí z ní nic vypadávat, s tím jsem se u hodně peněženek setkala. Ani já jsem dřív peněženku moc nenosila. Vlastně po celou dobu základky jsem pořádnou peněženku neměla. Koukala jsem na eshop a rozhodně je si z čeho vybírat, jenom kabelek by mohli mít více :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Looks so girly and cute))
    kireikana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. tá je krásna :) len ja potrebujem veľký priečinok na mince, lebo eurá.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla prakticky úplně stejnou (jen bez loga) z eBay a po půl roce se úplně rozpadla :( Jinak je krásná!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Puntíky jsou roztomilý, líbí se mi peněženka moc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem nad ní už uvažovala:) A hrozně se mi tam líbí ty puntíky, to nemá chybu! :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, tak ta je nádherná! Navíc jak je zabalená v tom pytlíčku, to je úžasný :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  9. Juu, tá je nádherná! Moja peňaženka ešte vyzerá dobre, inak by som si ju zrejme hneď išla objednať :)

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně krásná peněženka, strašně příjemný eshop :)

    June Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ta je úplně dokonalá! :) Škoda, že jsem si nedávno pořídila novou :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám tu stejnou už několik týdnů a ještě jsem ji nějak nezačala používat :D Ale teda naštvalo mě, že ta moje v pytlíčku nebyla :(

    OdpovědětVymazat
  13. Jůů, tak ta ke super! Pěkné barvičky :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Je krásná, ty puntíčky jsou super roztomilý :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé tak ta je maximálně roztomilá! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  16. Není to dlouho, co jsem na tyhle peněženky koukala! :) Měla jsem v plánu si jednu koupit, ale nakonec jsem to zavrhla, protože mám u sebe běžně jenom pár drobných.. :D
    Ale musím s tebou souhlasit, jsou krásné! :)

    www.elliderooth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Krásná peněženka. Ty puntíky jsou naprosto perfektní :-) Já mám také růžovou peněženku , ale ty puntíky mi vevnitř teda chybí. Sice je barevná, ale puntíky jsou prostě puntíky :-D . Takže ti ji tiše závidím :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!