Stylově do školy!

Sice už škola končí, ale já tu mám pro vás super tip na roztomilé penály, které můžete vytáhnout například i na letní tábor, pokud chcete opravdu penál, do kterého strčíte jen pár potřebných věcí a nebudete hned tahat 5 kg, jako jsem byla zvyklá já. Postupem času mi došlo, že použiju stejně jen pero, zmizík a pár tužek, takže ty zbytečnosti, co jsem tam tahala, tomu je konec. A kdo by nechtěl utra hezké a roztomilé penály? Právě takové jsou na wayfarer.cz . Můžete si vybrat opravdu z xx druhů, hodně se mi líbí vzory s emotikonami , ale nakonec jsme s nejlepší kamarádkou zvolili jarní/letní květinkové vzory.
Materiál je 100% polyester ale přiznejme se, že tohle asi nikdo u penálu řešit nebude. Líbí se mi tvar, určitě už jsme všichni dospěli z těch dětských otevíracích velkých penálů :D Mají zapínání na zip, což je určitě nejpraktičtější. Pokud se vám zdá z fotek malý, délka je 20 cm a v pohodě tam strčíte i dlouhé tužky.
Tenhle článek jsem chtěla udělat spíše takový fotografický, vyblbla jsem se venku na fotkách, přeci jen o penálu toho moc napsat nejde :) Hlavní je cena, 149 kč, což je jako v pohádce! Já si teď hodím penál do kabelky a můžu vyrazit, a co vy ? :)

Líbí se vám tento typ penálů? :)

40 komentářů:

  1. Looks cute) Reminds me school days!

    kireikana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak ty vypadají skvěle :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na všechny tyhle penálky hrozně ujetá a neustále ,,potřebuju´´ nějaký nový :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, pamatuji si, kdy jsem každý rok chtěla nový penál, teď jsem ráda, když z kabelky vytáhnu píšicí propisku. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. tyhle penály jsou super, ale většinou mám problém, že se mi do nich nic nevejde :D nebo alespoň ne to, co všechno potřebuju :D Takže bych jich potřebovala víc.
    Ale tyhle potisky jsou super a krásný! A fotky se ti moc povedly:)
    A taky se mi hrozně líbí tvůj design ♥ parádní!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem vždycky tahala úplně narvané penály, naštěstí jsem to už omezila na minimum :) Oba penály vypadají skvěle ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Půjdu teď na výšku a pořídila jsem si takový obyčejný průhledný penál. Přijde mi, že ta školní léta, kdy jsem nakupovala nový propisky, zvýrazňovače, lepenky, penály a podobně, jsou už dávno fuč, což mě trošku mrzí, protože jsem si to vždycky užívala :D :) Nicméně, na vysokou už trochu elegantněji no :D

    www.veass.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Takovýhle druh penálu taky nosím, nemá cenu tahat do školy zbytečně moc věcí. Na stránku Wayfarer a nabízejí spousty krásných designů penálů a cena je taky super. Já myslím že jako penál se dá použít i nějaká menší kosmetická taštička.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou opravdu moc roztomilé! určitě bych si vybrala. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé tak ty jsou krásné! :) Já teda mám "penál" z kiku za 25kč :D :D Z fáze kdy jsem nosila snad 2 penály plné pastelek fixek a podobných blbinek jsem dospěla k tužce, peru, gumě a zvýrazňovačům a je mi asi už uplně jedno v čem to nosím :D Každopádně takovýto květinkový bych klidně brala :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Teď už mě škola nečeká, ale na vysoké jsem nosila jen propisku. Na střední to byly časy, to jsem mělapodobné pouzdro a kdo neměl kulaté pouzdro to byl úplný looser. Jinak vybrala si moc krásné styly.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  12. Vyzerajú naozaj super :)Hoci chodím už na VŠ, no nikdy nie je neskoro na to, aby si si mohla kúpiť takýto peračnik :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný pouzdro :) Já jsem si kupovala minulej rok v září s potiskem Londýnských pamatátek přímo v Londýně a vypadá pořád jako nový a to jsem ho používala celej rok, takže nejspíš mi i na ten další vystačí. Dříve jsem ty penály střídala často, teď už mi na tom nějak nezáleží :D

    OdpovědětVymazat
  14. Já tyhle penály zbožnovala:D sice si tam vždycky něco hledal o trochu dýl ale byly/jsou nejlepší!
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadají moc krásně, zrovna nový penál bych potřebovala :)

    Co je nového v drogeriích?

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadají nádherně! Vybrala bych si ten "94", můj ročník :D

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  17. penály vypadají dobře, určitě by se hodily i mimo školu :) víc se mi líbí ten s 94 :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!