Wayfarer.cz + Hipsta Please

Ahoj :) Dnešní článek bude takové 2v1 : Blíže představení stránky Wayfarer.cz  + ukázka dalšího kousku oblečení z této stránky. Určitě víte, že už jsem několik kusů oblečení z této stránky recenzovala. Proč tedy dnes budu blíže představovat tuto stránku? Dostala jsem asi 2 dotazy od holčin, které se ptaly blíže na komunikaci, dodání, objednávání atd., takže jsem se rozhodla, že v tomto článku blíže stránku představím. Bude to jakoby druhý článek do rubriky e-shop , první vyšel minulý týden :)

Začala bych tedy tím, že je celkem nový vzhled. Ti, co tam dlouho nebyli to určitě ještě neví, ale protože já na wayfarer koukám celkem často, hned jsem si toho všimla. Tenhle vzhled mi přijde o hodně přehlednější , než ten předtím. Zase tam máte různé rubriky (Dámská móda, Pánska móda...) takže si nakliknete přesně to, co hledáte. Teď když o tom píšu jsem si všimla nápisu : Poštovné 60 kč. Což hodně zlevnili, protože si dříve pamatuju poštovné kolem 100 kč, takže super!
Co se týče výběru oblečení, je to můj nejoblíbenější český e-shop. Líbí se mi velká originalita, protože to hned tak někdo nemá ani jsem podobné věci neviděla v kamenných obchodech. Některé designy např. legín jsou na mě sice moc, ale jinak se mi tam vše líbí :D Také jsem si všimla, že poměrně často a rychle tam přibývá nové a nové oblečení .
Co se týče komunikace, pokud se na něco chcete zeptat, máte dole v pravém rohu okénko , kde se můžete hned online zeptat. Tohle je úplně to nejlepší, co na e-shopy můžou dát. Nebaví mě čekat , než mi někdo odpoví na e-mail, když někam napíšu s dotazem. Navíc na Wayfareru jsou online skoro po celý den :) Dodání je velmi rychlé, do dvou dnů máte balíček hezky zabalený doma!

A abychom se dostali k tomu kousku oblečení, v minulém článku jsem použila fotku ze stránky , která se mi zalíbila. Dnes tu mám tričko které mi z této stránky přišlo. Trička na této stránce se mi líbí asi nejvíce, najdete tam jak basics kousky, tak i originálními potisky. Já jsem spíše na ty basics kousky, takže tu mám bílé tričko s nápisem Hipsta Please. 
Materiál je velmi příjemný , jako snad všechna trička na této stránce. Určitě je to srovnatelné například s HM apod. Pokud máte trable s velikostmi, tak nemusíte, protože u každého kousku je tabulka velikostí. Zatím se mi nestalo, že by daná velikost neodpovídala, takže se nemusíte bát. Tričko seženete konkrétně zde. Na zadní straně má nápis Wayfarer a tohle tričko je kombinovatelné se vším ! :)
Bohužel je teď špatné deštivé počasí, takže jsem nemohla tričko nafotit venku, takže snad vám nevadí domácí fotky :) Doufám, že jsem zodpověděla všechny dotazy a pokud byste ještě nějaké měli, určitě mi napište do komentářů či na email :)


Máte zkušenosti se stránkou Wayfarer? 

13 komentářů:

  1. Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si vždy s wayfarer spájam práve okuliare, ale dobre vedieť že majú aj takéto super vecičky. Hneď sa mi niekoľko zapáčilo. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mají tam moc hezké věci, ale já vždycky hrozně nerada kupuju oblečení přes internet, protože se děsím toho, že mi nebude sedět nebo se mi v reálu nebude líbit, takže radši zůstanu u kamených prodejen :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám radši taky kamenný prodejny, ale plno věcí tam nenajdu, takže se vracím k eshopům :D

      Vymazat
  4. Oh nice tee! ♥


    Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post)))
    http://www.alinatheone.ru

    OdpovědětVymazat
  6. z tohohle obchůdku jsem objednávala a mám odtud i věci od kamarádky a jsem spokojená:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem z Wyfareru ještě nic neobjednávala, ale dost často se tam chodím koukat. Trička mají opravdu fajn, ale někdy to s těmi potisky trochu přehání a já žasnu, že si takovou věc někdo koupí ALE každému se líbí něco jiného že :) Každopádně moc hezký článek a to tvoje tričko se mi hodně líbí :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé kousky jsou přehnané, to ano :D Děkuju moc! :)

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!