Okay? Okay

Ahoj , zdravím u nového článku, který se bude týkat opět recenze na tričko ze stránky wayfarer.cz . Pokud jste viděli film Hvězdy Nám Nepřály, tak vám tento potisk bude určitě známý. Je super, že toto tričko mají v modré barvě, protože můj šatník se skládá především z bílých/černých/šedých věcí, což jste si určitě všimli z předchozích článků :D . S touto stránkou jsem byla pokaždé spokojená, jak s kvalitou věcí, tak s výběrem a to je už můj několikátý kousek oblečení z této stránky. Materiál je 100% bavlna a je velmi příjemné a hebké na dotyk. Je celkem krátké a má výstřih do V. Je dostupné ve třech velikostech - S,M,L . Na spodní straně zad má opět napsané bíle Wayfarer.
Dodání bylo opět rychlé do 2 dnů, ještě nikdy se mi s touto stránkou nestalo, že by bylo nějaké spoždění. Balíček pokaždý přišel neponičený, pokud k tomu máte nějaké otázky, přímo na hlavní stránce je Chat, kde se můžete spojit a na vše se zeptat, co mi přijde jako nejlepší řešení, pokud nechcete čekat než vám někdo odpoví na e-mail :) .Pokud Wayfarer neznáte, určitě doporučuji se tam čas od času mrknout, protože teď tam přibývá strašně moc nového a stylového oblečení, to pak člověk neví, co vybrat :) S tričkem jsem spokojená, na to, že jsem teď protřídila šatník a vyházela plno triček s nápisem mi toto přijde vkusné a na léto k šortkům ? S tím zazáříte :) Seženete ho zde za 249 kč.
+ příjemný materiál
+ cena 
+ nápis je stejný i po vyprání
+ pěkné nápisy

- kratší

Máte zkušenosti se stránkou Wayfarer? :) 

32 komentářů:

  1. Se stránkou zkušenosti nemám, myslím, že jsem ještě ani na jejich webu nebyla. Líbí se mi modrá barva i střih :)

    OdpovědětVymazat
  2. potiskl nemám, ale spíš jak jsem se zamyslela nad tím okay tak u mě momentálně převládá verze okay? Tričko je hezké, wayfarer je super stránka.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Hvězdy nám nepřály miluju a tričko opravdu nemá chybu :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tričko je nádherné! :) Kdyby nemělo výstřih do V, nejspíš bych neodolala a musela si ho objednat :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky i tričko :) s touto stránkou zatím nemám žádné zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  6. so stránkou skúsenosti nemám ale tričko vyzerá skvele
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  7. Tričko vypadá bezvadně! takový kousek by se mi do mého šatníku hodil ;). Se stránkou myslím zkušenost nemám, ačkoliv už jsem si tyhle typy trik několikrát nechávala dělat, ale už si nepamatuji názvy stránek. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Tričko je moc pěkné. Určitě by se hodilo k výraznějším šortkám nebo černým džínám. Stránku znám ale nikdy jsem si odtud nic nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne tričko! :) Ten film aj príbeh a aj knihu milujem! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Oh, so charming! I'd like to try this look on!) And I loved the book!
    KireiKana

    OdpovědětVymazat
  11. Lovely look dear! Have a great weekend! xx

    OdpovědětVymazat
  12. Tričko vypadá pěkně :) Jediné co by mně osobně asi vadilo je ten výstřih do V, který moc nemusím, ale jinak super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!