Girl Online 2 : Na turné

Dlouho tu nebyla recenze na knihu a já zrovna nedávno jednu přečetla. Minulý rok jsem psala recenzi na Girl Online 1 a to už jsem čekala nedočkavě na druhý díl. Konečně vyšel v češtině ! Knihu mám z e-shopu megaknihy.cz :) .
POPIS KNIHY: Zdá se, že navzdory vzdálenosti, která je od sebe děli, jsou Penny s Noahem pro sebe jako stvořeni. Vždyť nakonec ustáli i mediální smšť, která vypukla po Vánocích,když se bulvární média o jejich vztahu dozvěděla. Trápení jim způsobuje jen skutečnost, že se mohou vidět tak málo. A tak když Noah Penny pozve, aby s ním odjela na velké evropské turné, Penny má pocit, že její život už nemůže být báječnější. Jenomže brzy se ukáže, že cesta do Evropy nebude zdaleka taková idyla, jak si Penny původně myslela. Její kluk z Brooklynu je v jednom kole a nemá na ni vůbec čas, ne každý z jeho týmu Pennyinu přítomnost na turné vítá s nadšením, a aby toho nebylo málo, někdo (že by nějaká Noahova žárlivá fanynka?) jí začne posílat výhružné e-mailové zprávy. Není divu, že netrvá dlouho, a Penny začne mít pocit, že život na turné není nic pro ni... Stýská se jí totiž nejenom po domově a nejlepším příteli Elliotovi, ale i po jejích starém životě, ve kterém nepochybovala o tom, kým vlastně ve skutečnosti je...
Dokáže Penny po Noahově boku najít svou životní cestu,nebo je to úkol natolik těžký, že během jednoho dlouho očekávaného léta přijde o všechno?

Začnu obalem knihy, který se mi líbí mnohem více než obal prvního dílu. Myslím, že to se Zoelle povedlo a že to upoutá pozornost. Kniha začíná tím, že se Penny chystá na prázdniny, které prožije na turné s Noahem > navazuje na první díl, kdy oba zvládli bulvární média. Už z popisu knihy je jasné, že to nebude taková pohádka, jak se zdá. Penny budou přicházet různé výhružné dopisy a e-maily. Bylo to hodně napínavé a na konci jsem byla celkem překvapená. Nebudu vám dávat žádné spoilery , určitě si knihu raději přečtete :) 

Abych to shrnula, druhý díl se mi líbil více než první, protože dějová linka začala hned na začátku knihy, v prvním díle až cca po půlce knihy, v první části se nic moc nedělo. Myslím si, že je to taková oddychová knížka, kterou bych určitě mohla doporučit :)
Autor: Zoe Sugg 
Série: Girl Online 2 Na Turné
Počet stran: 364
Hodnocení obálky : 5/5
Hodnocení knihy: 5/5

Četli jste Girl Online 2? :) 

11 komentářů:

  1. Zatiaľ som čítala len prvú časť, na túto druhú si ešte len robím zálusk :D Ale aj prvá sa mi veľmi páčila, ako si napísala sú to knihy na oddychové čítanie :)
    Weirdhouse

    OdpovědětVymazat
  2. Dvojku jsem nečetla, asi proto, že jsem přečetla tak 50 stran jedničky a absolutně mě to nebavilo. Je to asi spíše vhodné pro mladší čtenářky, než jsem já :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá veľmi zaujímavo. Už niekde som počula, že Zoella vydala knihy, no nikdy som nenarazila na nijakú z nich, až teraz :D Ja teraz akurát čítam Následníčka (4. časť Selekcie) :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  4. Obal je skutočne nádherný! Mám doma zatiaľ len tú jednotku :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  5. Ani první ani druhý díl jsem nečetla, pořád mám tak nějak pocit, že to je knížka pro mladší, než jsem já.. ale kdo, třeba se k nim taky někdy dostanu :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Jedničku jsem četla v 18 a někdy jsem měla pocit, že je pro mladší holky než jsem já. Nakonec se z toho ale vyklubalo super relaxační čtení, takže za mě super. Dvojku bych si určitě taky ráda přečetla, ale dávám teď přednost "dospělejším" knihám, které mi něco přinesou :)

    OdpovědětVymazat
  7. O knize slyším poprvé:) vypadá zajímavě, ale moc na takové knihy moc nejsem:( Každopádně mě zaujala obálka.:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    OdpovědětVymazat
  9. Dostala jsem tuhle knížku v angličtině a zatím jsem ji nepřečetla :D

    Ryor | Bylinné tonikum, Gelová slupovací maska

    OdpovědětVymazat
  10. Girl Online zbožňuju a když jsem nedávno dostala druhý díl tak jsem byla nadšená jak malý dítě :D Souhlasím s tebou, Na turné bylo mnohem lepší než jednička, je to takové zajímavější :)


    Cup Of Whatever

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!