Stylově do vody

Ahojky, dnešní článek se bude týkat jak jinak než plavek a pár doplňků k vodě a mého názoru na objednávání plavek z internetu. Konkrétně se jedná o e-shop wayfarer.cz , který jsem recenzovala už hodněkrát a víte, že je to můj oblíbený internetový obchod :)

Začnu tedy plavkami , které jsem objednala mé tetě. Vybrala si konkrétně tyto , které se jmenují "Fin" . Materiál je 82% nylon, 18% spandex a plavky jsou dostupné ve 3 velikostech - S,M a L.
POPIS PLAVEK: 
Trendy letní bikiny, ve kterých doslova zazáříte. Také milujete teplé sluneční paprsky nad hlavou a chladivý písek mezi prsty? Moře pro vás sice nemáme, ale co rozhodně máme, jsou svěží plavky, které voní létem. Díky lichotivému střihu se spolu s vámi stanou ozdobou každé pláže. Vplujte na pláž ve velkém stylu!

Co se týká mého názoru objednávání plavek a jiného spodního prádla - myslím si, že pokud je ten e-shop na úrovni a popis velikost sedí přesně na centimetr, žádná hrozba není a nemám problém s tím si to objednat na internetu. Navíc na většině e-shopu (i na Wayfareru) můžete zboží vrátit nebo vyměnit. Každý si určitě chce ošahat i materiál, který je u každého produktu napsaný. Není to ono jako v kamenném obchodě, ale nevidím v tom vůbec nic špatného. Například s těmito plavkami jsme opravdu moc spokojené, materiál je příjemný, normální plavkový a velikost sedí úplně přesně. Nejsou nijak rozpárané ani nijak poškozené. Navíc je u plavek odkaz na soubor, kde je něco o údržbě plavek atd.. Ještě bych dodala, že barvy jsou krásné stejně jako na obrázku , prostě vše sedí :)
Další a poslední věci, které se chci v tomto článku věnovat, jsou takzvané náramky a náhrdelníky CHOKER . O tomto trendu jistě víte, dříve to bylo hodně v módě, pak to upadlo a zase se to vrací. Já to nikdy nenosila , ale začalo se mi to opravdu líbit, zvláště takhle na léto k bazénu, na pláž.. Určitě se to hodí i na ozvláštnění jiného outfitu, který nosíte běžně do školy apod. V této sadě z Wayfareru jsou konkrétně 3 - jeden na krk, na ruku a na prst. Nejvíce unosím ten na krk, ruku zdobím minimálně. Pár lidí si i myslelo, že mám tetování :D

S čím Choker nosit?
Někdo třeba neví, s čím ho kombinovat, proto bych vám tu chtěla dát pár rad, s čím bude vypadat úžasně - první tip je ROLÁK. Podzim je ideální na nošení roláků a tímto to obzvláštníte. Já sama to ráda nosím k jednomu tričku, které je až ke krku :)
Nejvíce se mi to líbí k takovému volnému messi stylu, jako jsou boyfriend džíny, oversized mikina a nějaká beanie. To si myslím, že se nosí nejvíce, osobně by se mi to k nějakému elegantnějšímu stylu nelíbilo.
zdroj: Wayfarer.cz

To je z dnešního článku vše, určitě mi dejte vědět, zda také objednáváte plavky z internetu a jak se vám líbí trend těchto "obojků" ? :)

29 komentářů:

  1. Plavky vypadají skvěle, ale zaujal mě především choker....Sama jeden mám a je to skvělý doplněk každého outfitu :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  2. Plavky vypadají skvěle, ale zaujal mě především choker....Sama jeden mám a je to skvělý doplněk každého outfitu :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  3. Plavky se mi moc líbí :) Ale sama bych si plavky z internetu nikdy neobjednala, mám problém, aby mi nějaké plavky sedly i v obchodě, a tak pochybuju, že by mi nějaké z internetu seděly, to by musela být hodně velká náhoda :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Plavky jsou krásné :) Vzory jako je tento se mi moc líbí :) Jinak chokery nejsou úplně můj šálek kávy, ale spoustě lidem hrozně sluší :)
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Tie plavky sú topkové, veľmi sa mi páči ich pestrofarebnosť!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty plavky jsou úžasný, choker si chci už dlouho pořídit, jsem nějak pozadu :D

    Cup Of Whatever

    OdpovědětVymazat
  7. Ty plavky jsou fakt boží ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Plavky jsem si vždycky kupovala v kamenném obchodě, teďka jsem si jedny riskla z Aliexpressu a super :)

    OdpovědětVymazat
  9. plavky vypadají skvěle, líbí se mi převážně barevností:) fakt super! To na krk jsem také měla, bohužel jsem to nedávno musela vyhodit...


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Plavky na internetu neobjednávám, ale tyhle se mi opravdu hodně líbí, vypadají krásně :) Já bych je ale moc nevynosila, protože si nedokážu představit to opálení :D :D A Chocker náhrdelníky se mi hodně líbí, ale zatím nemám žádný :)
    Budu ráda, pokud se zúčastníš giveaway na mém blogu :) SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!