Labello Neon Edition

Ahoj :) Doufám, že se máte dobře ! Je tu půlka října a brzy budou Vánoce (taky se tak těšíte na Vánoční články jako já?:) ) . Dneska bych vám chtěla ukázat novinku od Labella, která mi přistála na poště. Určitě znáte klasické balzámky na rty od Labella, pokud je máte rádi, určitě vás potěší neonové balzámky, které si pro nás Labello přichystalo. Když jsem balíček rozbalovala, jásala jsem radostí. Přišlo mi to v krásné krabičce na magnet, kde byly všechny balzámky poskládané. A ty barvy! To je něco úžasného :) Chci vám představit 6 neonových balzámků, které svítí ve tmě!
POPIS :
Dopřejte rtům péči, kterou si zaslouží. A sobě módní doplněk, který nikdo nepřehlédne. V limitované edici jsme pečující balzám Labello Original oblékli do 6 zářivých neonových barev, které svítí pod UV světlem. Složení s bambuckým máslem, panthenolem a 12hodinovou hydratací ale zůstává. Zvolte tu nejlepší péči a design, který nelze přehlédnout. Zvolte: Labello Balzám na rty Original NEON EDITION.
~Nepřehlédnutelné balení v jedné ze 6 neonových barev.
~Obal září pod UV světlem. 
~Složení s bambuckým máslem a panthenolem pečuje o rty.
~Vaše rty budou hydratované po dobu 12 hodin.

Balzámky vám určitě nemusím představovat, protože je všichni znáte. Nejen, že skvěle hydratují, ale i svítí pod UV světlem. Myslím, že je to super vychytávka a nikomu by neměly chybět. Navíc mají úžasné obaly, takže jsou super i jako dárek! Já určitě všechny nespotřebuju, takže se s někým ráda podělím :) Můžete je sladit s doplňky či outfitem. Myslím, že se to Labellu moc povedlo a že je to skvělá myšlenka!

Slyšeli už jste o těchto neonkách? :) 

12 komentářů:

  1. Wow! ty jsou úplně úžasný! moc se mi líbí design tvého blogu :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní úlovek, Labello balzámky miluji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obaly jsou krásné!
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nápad je to dobrý a obaly se mi moc líbí :) Labello mám ráda, je to taková klasika, ale momentálně mám zásoby balzámů dost velké, takže si je nechám ujít.

    OdpovědětVymazat
  5. Jej tie su mile :) skoda, ze sa jedna o limitku, teraz mam balzamov az az :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsou fakt úplně dokonalý! Moc se mi líbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!