BLOGMAS #1 | Tipy na Vánoční dárky♥


Ahoj! Asi si říkáte, že je 29.11 a já už začínám Blogmas? Ano! :D Jelikož mám Vánoční náladu už cca od října tak jsem si řekla, že už prostě musím začít Vánoční edici na mém blogu - navíc mám naplánováno hodně článků, takže proto i začínám takhle brzo, abych je všechny stihla! :) Minulý rok jsem tuto edici celkem odbila, teď má i svůj spešl název : "Blogmas" ♥ Budu se snažit aby byl co nejdříve na blogu vánoční vzhled, protože ten podzimní se už moc nehodí :) Dnešní článek se bude týkat tipů na vánoční dárky! Jdeme na to :)

1. Parfém - Tímto určitě potěšíte každou slečnu/paní . Velice univerzální dárek, akorát se musíte strefit do správné vůně :) Tip na ulehčení - na stránce Notino.cz máte opravdu spoustu parfémů, jak od levných tak po dražší. Co jsem tak čuchala a co bych mohla doporučit - Miss Dior, Guess Seductive, Daisy od Marca Jacobse a další.. :)

2. Kniha - Co já pořád naděluji je rozhodně kniha. ( I je ráda dostávám!) Pokud znáte vkus daného člověka, určitě s knihou nešlápnete vedle :) Na ukázku jsem dala Sněží,Sněží od Johna Greena, kterou jsem si tohle zimní/vánoční období moc oblíbila. Zde jsem na ní psala článek :) 

3. Sluchátka - Těch bych brala na Vánoce klidně 10, protože mé se mi věčně rozbíjí a musím furt kupovat nové. Nebo znáte to, když jste ve škole a nutně potřebujete sluchátka a zrovna je nemáte.. :) 

4. Yankee Candle - Co je určitě MUST HAVE každé bloggerky je svíčka Yankee Candle. Já Yankee svíčky naproto miluju a ráda bych jednou měla velkou sbírku. Nejraději mám vůni Soft Blanket, se kterou určitě nešlápnete vedle. Máte také na výběr z plno vánočních motivů :)

5. Mikina (oblečení) - Určitě si každý z nás přeje minimálně jeden kousek oblečení, bez toho by to nebylo to pravé :) Na ukázku mikina od Nike - já si tu svojí naprosto zamilovala a pokud máte rádi sportovnější styl jako já, tak ve spojení s teniskami máte super pohodlný outfit :) Navíc jsou tyhle mikiny strašně pohodlné!

6. Kosmetika - Protože jsem beauty bloggerka tak v tomto článku určitě nesmí chybět kosmetika. Já ráda kosmetiku dávám a samozřejmě i dostávám :D :) Je to taková ta věc, když nevíte co jiného. :) Makeupy, korektory, pudry moc nedoporučuji kupovat, protože se nemusíte trefit do odstínu :/ :)

7. Kryt na telefon - Určite super věc, pokud znáte přesný tip telefonu ! :)

8. Lak na nehty - Další univerzální věc, když jste ztraceni v tom, co darovat. Určitě všechny potěší a je jich mnoho na výběr :)

Doufám, že se vám dnešní první vánoční článek líbil a já se budu těšit na další!

Co nejvíce darujete vy? :) 


17 komentářů:

  1. pekné tipy :) zrovna som nakúpila maminke na vianoce yankee a konečne veľkú soft blanket, tak hádam sa poteší :)) a kozmetika je taká samozrejmosť, čo nesmie chýbať ani u chlapov :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne typy na darčeky! Hneď by som brala hlavne tú NIKE mikinu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry vyber! Ja by som urcite brala kozmetiku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké tipy! To máme hodně podobný vkus i výběr:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. pekný článok :) veľmi sa mi páči tvoj výber a hneď by som si vedela vybrať :P

    OdpovědětVymazat
  6. Jedna varianta Miss Dior mi nádherně voněla :) Letos asi nejvíce daruju právě tu kosmetiku, taťkovi a zbylé pánské části dobroty a mamce jsem letos koupila kabelku a peněženku :)

    OdpovědětVymazat
  7. of retirement communities. but, there is a gadget of assessments and balances in region to guard the patron. right here's how it works. lifestyles care carriers must post audited financial statements and reserve reports, usually to the state branch of Social offerings, on an annual basis. numerous economic and reserve necessities are mandated by way of continuing care contracts statutes,.For more ==== >>>>>> http://musclegainfast.com/legendary-beard/

    OdpovědětVymazat
  8. super Yankee Candle alebo akekolvek sviecky to jednoducho patri k zime a tmavym dnom
    galantosfun giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Sněží, sněží je úžasná knížka :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký výběr. Osobně by mi udělali moc velkou radost :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto upřímně říkám, že bych z tohohle brala všechno... takže pro mě to je spíš super tip na to, co všechno vlastně chci :D :))

    OdpovědětVymazat
  12. Když nevím, co darovat, vsadím vždy na kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  13. překvapivě se yankee candles vyrovnají svíčky z Primarku, ty také provoní celý byt! :)

    JANNIEBEL

    JANNIEBEL- giveaway - zvu tě!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!