Makeup Revolution Contour Stick

Ahoj! V dnešním článku bych se chtěla zaměřit na poměrně nový produkt od značky Makeup Revolution - Contour Stick . Jedná se o tyčinku na konturování, kterou můžete použít, pokud chcete výraznější kontury, když pak ještě použijete pudrové produkty, nebo samotnou pro přirozenější efekt. Seženete ji na e-shopu Notino.cz zde za 249,- kč.
Tahle tyčinka byla pro mě záhadou - nikdy jsem nic takového neměla šanci vyzkoušet, takže jsem byla zvědavá. Jelikož občas ráda konturuji krémovými produkty, ale přijde mi to moc zdlouhavé a paletka je moc velká, zvolila jsem proto tuhle krémovou tyčinku, se kterou je to mnohem jednodušší. Co se týká obalu, je skladný, jednoduchý a moc pěkný. Tyčinku si můžete vysunout jak chcete, množství produktu je opravdu veliké. Můžete jí použít mokrou pro jemnější nádech líčení, nebo suchou pro intenzivnější. Nanesete ji jak jste zvyklý - pod lícní kosti, na čelo.. A pak rozmažete - já na blendění nejraději používám Beauty Blender také od Makeup Revolution. Poté to zafixuji kompaktním konturovacím pudrem z výše uvedené paletky. Vypadá to velmi přirozeně , i když každý den na to čas není. Doporučuji krémové konturování třeba na fotku, kdy může být výraznější :) Co se týká výdrže, v pohodě dá celý den. Za mě je to super skladný produkt, pokud máte rádi krémové konturování, ale nechcete s sebou tahat velké paletky s krémovými bronzery.
+ jednoduchá aplikace
+ výdrž
+ skladný obal

- nic

Máte zkušenosti s tímto stickem? :) 

12 komentářů:

  1. Ty fotky jsou boží! Jinak já se o beauty zase tolik nezajímám, ale díky tvému blogu asi brzo začnu :D
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje recenzie mám rada. No v tomto prípade by som chcela vidieť aspoň na ruke, ako je tyčinka pigmentovaná, či sa nemaže a podobne:)
    TheVOUX

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenzejdu se na Notino mrknout :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná recenze, já na konturování používám jen pudrové produkty, ale už chvíli si s myšlenkou naučit se i s krémovými produkty pohrávám. Děkuji za tip, třeba ho vyzkouším, a krémové konturování si zamiluji více než pudrové.

    OdpovědětVymazat
  5. I did ot use this type of contour, but would love to try something new. Nice review xxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Love the color.

    http://shizasblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. toto vyzerá ako niečo čo chcem a potrebujem k svojmu životu! stick som ešte neskúšala ale ten koncept mi príde úplne super a značku MUR mám veľmi rada!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  8. vyzerá zaujímavo :) ešte som neskúšala kontúrovať s takouto tyčinkou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám tyhle krémové bronzery nejraději. Určitě si jej koupím. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. Výborná recenzia a krásne fotky! :) Jednoznačne chcem tento stick vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!