NYC Smooth Skin Bronzer

Ahoj! Když jsem tak přemýšlela, na jaký produkt bych mohla napsat recenzi tentokrát, došlo mi, že tu není ještě skoro žádná recenze na bronzer. A protože já bronzery miluju, dneska vám dám tip na jeden skvělý a levný. Tento bronzer byl úplně můj první, takže jsem ho používala v začátcích, teď se musím přiznat už používám trochu jiný a lepší. Ale protože jsem ho měla opravdu ráda a byl můj oblíbený, určitě se bude líbit i vám. Značku NYC seženete v drogerii Rossmann nebo na e-shopu Notino.cz.
Začnu balením - to není nějaké extra hezké, ale dostačující. Je vyrobený z plastu, občas se špatně zavírá. Co ale musím vyzdvihnout je zrcátko - i u takhle levného produktu na to mysleli! Palec nahoru. Líbí se mi, jak je tam vytlačený ten vzor, což je určitě originální. Odstín je to 720A Sunny, který pokud se nemýlím je jediný. Bála jsem se, že bude moc oranžový, což u těchto drogerkových bronzerů občas bývá, ale vůbec není. Dá se s ním krásně konturovat, protože je matný a bez shimmeru. Pigmentace je střední , musíte dávat pozor, abyste nenanesli moct produktu. Tento bronzer vám vydrží opravdu dlouho - já ho používala každý den a není tam skoro žádná známka používání.
Co se týká výdrže, není vůbec špatná. Celý den sice nevydrží, ale podstatnou většinu dne ano. Musím ho opravdu pochválit, protože na to, že stojí něco kolem 80-90 kč, je opravdu super. Já jen doufám, že ho nikdy nestáhnou z prodeje! :) Pokud hledáte levný a funkční bronzer, i jen pro lehké dodání opálení, tento vám mohu doporučit :)

Máte zkušenost s tímto bronzerem? Jaký je váš oblíbený? :) 

12 komentářů:

  1. No já zrovna nějaký sháním, tak možná zkusím tenhle, díky za tip :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá fakt dobře.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  3. Love bronzers recently, will try to find this in store, love the texture xxoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Bronzer vyzera dobre :) a ta cena, vyzera este lepsie :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  5. Je moc hezký! určitě se na něj juknu. Já mám teď jeden hodně tmavý pudr od NYC a používám je místo bronzeru a teď v zimě vypadá na pleti naprosto skvěle, protože vytváří přirozený look. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Bronzery veľmi nepoužívam (takmer vôbec), ale tento vyzerá celkom fajn :) Super recenzia!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Kawaii box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. bronzery nepoužívám, ale vypadá dobře :)
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som nad ním uvažovala, ale aj tak by som ho nepoužívala :DD ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  9. S týmto bronzerom nemám skúsenosť. Momentálne mám jeden od Catrice, ale myslím, že teraz v zime je trošku oranžovejší :/ Kúpila som si aj tuhý, tak uvidíme, čo to bude zač.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám s ním zkušenosti, ale má hrozně krásnou barvu :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  11. Koukám, máš moc pěkný vzhled blogu :-) Už dlouho jsem tu nebyla, neměla jsem počítač. Bronzer vypadá pěkně, taky bych ho potřebovala. Mám pouze dva od Gabriely Salvette a Catrice a od Catrice mám nejraději Sun Glow.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento bronzer mám aj ja a ak porovnáme cenu s kvalitou tak sa to nedá porovnať. Pretože za pár eur lepší bronzer podľa mňa nezoženiem.!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!