Total-store.cz

Ahoj! Jelikož tu dlouho nebyl článek z rubriky e-shop. ( Kdo si pamatuje, jde o to, že daný e-shop prozkoumám, napíšu vám můj názor na design, přehlednost, zboží a pak zrecenzuji daný produkt z té stránky) . Tentokrát tu máme e-shop Total-store.cz , kde najdete sportovní oblečení, doplňky apod.
Čeho si první na stránce všímám je vzhled - podle toho se i rozhoduji, zda si na dané stránce něco objednám. Total-store mi přijde přehledný, protože si hned na hlavní stránce vyberete kategorii, z které chcete vybírat. Jak vidíte, na stránce jsou kategorie : BOTY, OBLEČENÍ, DOPLŇKY. Dále si rovnou můžete vybrat značku oblečení/bot, kterou hledáte. To mám nejradši, protože jdu občas nakupovat s tím účelem, že chci například něco od značky Nike, takže si hned můžu rozkliknout, co v daném sortimentu nabízí.
Navíc je na stránce rychlé dodání - do druhého dne máte balíček doma. Také máte 21 dní na případnou výměnu či vrácení zboží, což je super. Navíc teď před Vánoci probíhají na e-shopu různé slevy, takže se určitě vyplatí tam mrknout :) Myslím, že tohle mohu hodnotit 10/10 ! :) 

POPIS:
Dámská sportovní podprsenka značky Puma vyrobena z funkčního polyesteru. Dámská sportovní podprsenka v černém provedení, kterou nabízí značka Puma. Tento model disponuje opravdu kvalitním a velice prodyšným materiálem, který se vždy postará o Vaše pohodlné nošení a zanechá Vás v suchu, protože perfektně saje pot. Nechybí ani elastický spodní lem , díky kterému podprsenka perfektně drží. Neváhejte, tento model tu čeká jen a jen na Vás!
Je z příjemného materiálu a vše odpovídá popisu na e-shopu. Je i ve více barevných variantách, já si vybrala černou. Tabulku velikostí na stránkách najdete také. Jsem moc spokojená, navíc je na ní teď sleva! :)
Women Dresses

Objednáváte oblečení na internetu? :) 

7 komentářů:

  1. Na internetu objednávám ráda a taky se vždycky rozhoduju podle přehlednosti... a pak samozřejmě podle cen :)

    OdpovědětVymazat
  2. This form of training isn't always suitable for a long-time period program as it might rapidly lead to overtraining in a be counted of weeks. This turned into a one-week shot for me and i used to be placing the whole lot into it. http://guidemesupplements.com/max-test-xtreme-review/

    OdpovědětVymazat
  3. Dámská sportovní podprsenka značky Puma vyrobena z funkčního polyesteru. Dámská sportovní podprsenka v černém provedení, kterou nabízí značka Puma. Tento model disponuje opravdu kvalitním a velice prodyšným materiálem, který se vždy postará o Vaše pohodlné nošení a zanechá Vás v suchu, protože perfektně saje pot. Nechybí ani elastický spodní lem , díky kterému podprsenka perfektně drží. Neváhejte, tento model tu čeká jen a jen na Vás! bulk pakistani lawn collection in best price range , economical wholesale lawn suits , pakistani cotton suits wholesale , pakistani unstitched suits wholesale , Pakistani suits wholesale dealer , fashion pakistani suits in wholesale both in stitched & unstitched , Designer lawn collection for the year 2020 , summer collection 2020 , lawn suit , lawn suits , pakistani readymade suits wholesale , pakistani clothes wholesalers suppliers , lawn replica wholesale

    OdpovědětVymazat
  4. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

    1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    2.How to care for your hair between Salon Visits

    3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

    4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

    5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsou super! Sháním dárek k Vánocům pro mou sestru. Miluje sport, tak jsem ji zatím sehnala krásnou sportovní peněženku. Myslím si, že nějaká podobná sportovní podprsenka by jí udělala velikánskou radost a dárek by byl krásně sladěný!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!