Wishlist Skin Care



Ahoj :) v nějakém z předešlých článků jsem se zmínila, že jsem si dělala takový menší wishlist věcí z pečující kosmetiky, které bych si ráda momentálně pořídila, tak jsem si řekla, proč na to neudělat článek :) Wishlist na pečující kosmetiku jsem ještě žádný nedělala, takže by to mohla být nějaká inspirace i pro vás :)

Benefit Puff Of 
První dražší věc z mého wishlistu je tahle "žehlička" pod oči od Benefitu, která by měla eliminovat kruhy pod očima, ospalost apod. Možná je to kravina, ale strašně mě zajímá, jak to funguje :D Hlavně už jen ten nápad a obal je prostě boží, Benefit no :) Cena je hoodně vysoká, takže uvidím, budu asi hodně rozmýšlet. Určitě mi dejte vědět, jestli to máte a jaké to je :)

Nový eos 
Sice na eosy moc nejsem, ale koukala jsem na Notino.cz , kde jsem viděla nějaké nové eosy. Takže bych celkem ráda vyzkoušela nějakou novou příchuť a třeba to trochu víc změní můj názor na eosy a více si je oblíbím, uvidíme :) Zatím ten co mám doma Summer Fruit skoro vůbec nepoužívám, ale už je hodně starý, tak převážně proto.
Garnier Moisture Comfort maska
Určitě jste postřehli tyhle nové masky od Garnieru, které jsou hodně zajímavé. Jsou asi 3 druhy, tahle růžová mě zaujala nejvíce. Nikdy jsem takovou masku nezkoušela, vždycky jsem měla klasické slupovací/smývací. Pokud nevíte, jak tahle funguje, určitě se podívejte na internet :)
Garnier micelární voda
Od Garnieru miluju růžovou micelární vodu a proto mě zaujala tahle dvoufázová olejová . Hodně jsem slyšela, že to vyhovuje lidem a že to není vůbec mastné a hodně olejové, což mi vadí a proto se radši těmto věcem vyhýbám. Za pokus ale nic nedám, takže ji snad v nejbližší době vyzkouším :)



Máte něco z výše zmíněných produktů doma? :) 

6 komentářů:

  1. Nice wishlist. I like the products of Garnier. They are really good!
    Let us follow each other :)!
    Have a nice sunday,
    Christine

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zkušenost jen s eosem, který jsem dřív ráda používala, ale kvůli jeho vyšší ceně jsem si začala kupovat levnější balzámky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já EOS chci vyzkoušet, ale bojím se že to bude nic moc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Za mňa tie garnier masky nič moc a eos mám rada už dlho, najmä bledo zelený honeysuckle honeydew ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem dvoufázovou micelárku Garnier a za mně ne, dokonce mně i štípala v očích. Ta pro citlivou pleť nemá chybu, ale tahle se prostě nepovedla. A Garnier plátýnkové masky taky nic moc. A trochu kritická musím být i k EOSům, mám víc druhů a za ty peníze podle mně nestojí, aspoň účinkem určitě ne. To balzámy Softlips jsou už úplně jiná liga, do těch se vyplatí investovat:-) No, snad jsem Tě nějak neodradila, třeba Tobě budou všechny produkty vyhovovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!