Lip Butters : Nivea

Ahoj :) Dneska bych článek chtěla věnovat celkem známým máslíčkům na rty od Labella, které jsou už konečně i v ČR. Jsou v několika provedeních, já tu mám Original, Vanillla a Macadamia a Raspberry Rose. Napíšu vám můj názor a jaký mi nejvíce voní, abyste měli případně z čeho vybírat :) . Na první pohled vás zaujme rozomilý kalíšek , který pevně drží. Někomu může být třeba nepříjemné, že do toho musíte šahat prsty, ale mě to ani nevadí.  Je celkém tuhé, ale rychle taje. Na rtech zanechá lehký film. Balení je velké, stačí vám opravdu malinko. Seženete  na internetu, já ráda objednávám konkrétně z Notino.cz 
Začnu tím Original, což nemá nějakou specifickou vůni, takovou klasickou niveáckou . Zanechá rty hezky vláčné s jemným leskem. Hydratuje moc pěkně, stejně jako ty ostatní.

Malina voní krásně sladce , vlastnostmi je to stejné jako u předchozího . Vanilkový mi z těchto voní nejvíce, je to strašně příjemná sladká vůně, která mi něco moc připomíná, ale nemůžu přijít na to, co :D Obsah balení je 19 ml a vůbec neubývá !

Celkově jsem tedy s balzámky spokojená, dávám je většinou na noc a ráno mám rty hydratované. Určitě stojí za zkoušku a já bych nejvíce doporučila vanilkový . Už je normálně seženete na e-shopu, což je super! :) Už mi dochází, takže budu muset také doplnit zásoby. Myslím, že sáhnu po Labello Vanilla , protože ten mi voní nejvíce. Jinak mi přijde hydratace podobná :) 


Máte zkušenost s těmito balzámky?

10 komentářů:

  1. Měla jsem tu vanilku už docela dost dávno. Vůně boží, ale moc se mi nelíbilo složení :( Navíc to obrovské balení mě pak už ani nebavilo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten original, používám ho především na noc, nebo když jsem celý den doma, jinak právě nemám ráda, že tam musím sahat prsty, proto ho nikde nenosím. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som dala ruku do ohňa za Carmex! Ale pomaly mi dochádza čiže sa po nich pozriem pri najbližšej návšteve drogerky.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám malinový a je fajn, ale žiadny wau efekt z mojej strany a ani zloženie ma nepresvedčilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem ho asi před rokem a nebyl špatný, přišel mi jako průměr, spíš taková vazelínka , každopádně to balení se mi moc líbilo , ale po tom co se mi ho několikrát málem nepovedlo otevřít jsem změnila názor :-D , měla jsem ten makadamiový ořech a krásně voněl.

    OdpovědětVymazat
  7. Doma mám vanilku a som veľmi spokojná. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Se začkou Labello zkušenosti mám, mám ráda jajich balzámy na rty v tyčince v různých příchutích, ale tyhle kalíšky mě nechávají celkem chladnou. Možná je to proto, že nerada právě sahám dovnitř prsty, potom jsem celá taková ulepená. Jinak se mi ale deignově líbí a pokud bych si musela jeden vybrat na zkoušku, šla bych do toho vanilkového, protože je to jedna z mých nejoblíbenějších příchutí.

    https://dvakratjedensvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mám doma vanilla & macadamia, je super a krásně voní.

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!