Jak na rozjasoňvače + sbírka

Ahoj! Dnešní článek bude takový manuál pro začátečnice, které by chtěly začít s rozjasňovačema. Plno holek co čte můj blog je v tom určitě zběhlá, ale určitě je plno holek, co teprve začínají a nějaká rada by se jim hodila, jako se to hodilo mě na začátku :) Myslím si, že rozjasňovač je už v této době součástí každého kosmetického stolku. I když tak jdu po ulici a všímám si líčení, skoro každá ho nosí. Co vy? U mě už je nezbytný, navíc teď na období jara/léta je to moje must have. Jak se to odráží na tom sluníčku, to je prostě boží :)

Obecně bych rozjasňovače rozdělila na 4 skupiny :
• krémový rozjasňovač
• tekutý rozjasňovač
• pudrový rozjasňovač
• rozjasňující korektor 

• Rozjasňující korektor - je vhodný na rozjasnění oblasti pod očima, většinou i kryje, protože je to klasický korektor který má akorát tu funkci rozjasnit. Určitě ho můžete použít i na rozjasnění jiných částí obličeje (čelo,nos,brada) a poté použít ještě klasický pudrový rozjasňovač. Já jsem tohle dřív využívala furt , nejdříve krycí korektor a na to rozjasňující. Teď už většinou používám jen nějaký světlý korektor na rozjasnění, ať toho na sebe nepatlám tolik. Tento Lumi Magique korektor  mám z Notino.cz .
• Klasický rozjasňovač - slouží na zvýraznění a rozjasnění obličeje. Dělá to zdravý dojem a krásně tak vyzdvihnete části které chcete, aby byly více vidět. Jak jsem psala dělí se na - pudrové,tekuté a krémové. Také je na výběr z různých barviček, já nejvíce preferuji zlaté , stříbrné a růžové rozjasňovače.

Mary Lou Manizer | Rival de Loop | Catrice | Dermacol 

Já osobně nejvíce používám pudrové rozjasňovače, vypadají jako klasický pudr i se stejně nanáší. Krémový rozjasňovač používám pod ten pudrový jen v případě, kdy chci rozjasnění ještě více podtrhnout a chci, aby byl efekt ještě větší. Jinak pudrový je na nanášení nejsnadnější.

• KAM SE ROZJASŇOVAČ NANÁŠÍ?
- na špičku nosu
- pod obočí 
- do vnitřního koutku oka (nemusí být)
- nad lícní kosti (to je to nejdůležitější :) )
- nad horní ret
Také tu zmíním můj nejoblíbenější kousek ,  - Mary Lou Manizer od Thebalm. Je to úžasně pigmentovaný zlatavý rozjasňovač, který vám určitě nesmí chybět. Od té doby co ho mám, nepoužívám jiný. Psala jsem na něj i samostatnou recenzi, na kterou se určitě podívejte, pokud zvažujete jeho koupi. 

Na rozjasňovač je třeba použít speciální štětec v dobrém tvaru, já používám takové zakulacené  a hodně jemné.  Cílem je tedy vybrat rozjasňovač, který se hodí k vašemu tonu pleti a je přirozený. Já jsem ho do nedávna vůbec nepoužívala, ale od té doby, co mám Mary Lou ho používám každý den, protože ten efekt je prostě úžasný :) Občas jsem sice jako disco koule, ale co už :D
Tento gif jsem vytvořila, abyste viděli, jak se rozjasňovače na sluníčku odráží :)

Používáte rozjasňovače? :) Popřípadě, jaký je váš oblíbený? Napište do komentářů :) 

3 komentáře:

  1. Já mám taky nejradši pudrové rozjasňovače:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jeden od essence, ale příliš jej nepoužívám :) ale článek super, dala jsem si tě do AFFS abych mohla sledovat články..

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat

  3. Great post
    I'm following you,please follow me to https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!