MUR : Ultra Countour Pallet

Ahoj všichni :)
V dnešním článku bych se chtěla zaměřit na mé další oblíbené produkty od Makeup Revolution - konkrétně pudrovou konturovací paletku a tyčinku na konturování. V dřívější době jsem už jedny novinky od MUR recenzovala a to byla také konturovací paletka, ale krémová, takže už mám doma obě dvě. Dnes vám tedy něco povím o této pudrové + o krémové tyčince na konturování.
Ještě na úvod bych řekla, že Makeup Revolution seženete v hojném počtu na Notino.cz

Teď už na samotný produkt - Makeup Revolution Ultra konturovací paletka. Kdo neviděl minulý článek nevadí, v tomto se budu opět věnovat obalům. Paletka přijde klasicky v černém matném obalu se zlatým nápisem. To se mi na této značce líbí, právě ty krásné obaly. Paletka je bytelná a plastová s velkým zrcátkem, které je velmi praktické na cesty a krásně se v něm vidíte.
Paletka obsahuje 8 odstínů : 3 na konturování 2 rozjasňovače a 3 na zapudrování. Výhodou je , že ji využiji více, protože krémové rozjasňovače moc nepoužívám a s touto paletku se můžete i zapudrovat. Takže z ní využiju poměrně všechny odstíny. Všechny jsou krásně pigmentované , takže do nich stačí jen jednou zajet štětcem a máte dostatečné množství.
Začnu s první řadou , která obsahuje :
- Matný pudr do růžova - protože má na mě moc růžový podtón , míchám ho s pudrem , který je hned vedle. Krásně zafixuje a je jemně namletý
- Matný pudr se žlutým podtónem - Stejná pigmentace, vhodný pro růžový podtón pleti
- Béžový rozjasňovač - tento rozjasňovač jako jediný skoro nevyužiju, ale dodá krásný lesk
- Rozjasňovač se zlatým shimmerem - úžasně pigmentovaný rozjasňovač, dlouho vydrží
Druhá řada obsahuje :
- Matnou hnědou - tento odstín využívám nejvíce na konturování, krásně namletý, dobře pigmentovaný
- Matnou studenou hnědou - používám méně, je spíše na přirozenější líčení
- Matnou teplou hnědou - nejvýraznější , podobná prvnímu odstínu
- Běžový rozjasňovač - bude krásný na opálené pleti, hodně lesklý
K těm konturovacím pudrům bych dodala, že trošku práší, ale není to nic hrozného. Paletka mě velmi mile překvapila a přesunula se do mé každodenní rutiny. Je to univerzální produkt, máte to jako 3v1 - konturovací pudr, pudr a rozjasňovač. Velké plus je i zrcátko, takže je to super na cestování. Můžete jí také použít i jako oční stíny! :) Takže rozhodně doporučuji, ja ji využívám spolu s krémovou paletkou, na nějaké větší akce.


Co říkáte na novinky od MUR ?:) 

1 komentář:

  1. Co na to říkám? No že to vypadá naprosto skvěle MUR mi vyhovuje a určitě kromě toho co mám doma mám v plánu ještě něco dokoupit. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!