Moje dva nejoblíbenější produkty na obočí

Ahoj, vitám vás u dalšího článku , který se bude týkat mých dvou oblíbených produktů na obočí - tužka na obočí od značky Ardell a gel na obočí od značky Benefit. Poslední dobou na své obočí velmi dbám a prostě nevyjdu bez upraveného obočí , skoro ani k popelnici :D Dřív jsem si na obočí dávala třeba jen barevný gel, teď ho mívám už jen dokonale upravené a to pomocí těchto dvou prodktů . Tužkou nejprve vyplním obočí, všude kde chybí a dokreslím ho do tvaru, který chci a gelem pak obočí zafixuji - používám bezbarvý gel, protože kdybych na vyplněné obočí použila barevný gel, bylo by už moc tmavé :D Ještě poslední dobou dávám pod očobí i korektor, abych ho více zvíraznila. Poslední krok už je pak jen rozjasňovač pod obočí a nad obočí, a jsme hotovy! Plus k tomu samozřejmě trochu nalíčit oči, aby to nevypadalo blbě :D


Jako první začnu tužkou od Ardell Brows - odstín mám Dark Brown, nejdříve jsem se bála, že nechytnu ten správný ale nakonec sedí jako ulitý. Tužka je trošku tvrdší, hlavně ze začátku, takže se mi s tím trochu hůř manipuluje. Na konci má i štěteček, což je super, protože si to obočí vždycky pak pročešu a ono působí přirozeněji. Tužka jako taková sama osobě působí trochu tvrději, proto se to snažím vyplnovat trochu přirozeněji. Co se týká výdrže - občas se během dne kus umázne, hlavně když si třeba podepírám hlavu na blbým místě :D Jinak drží pěkně. Za mě bych jí mohla doporučit, pokud hledáte dobrou tužku na obočí.


Druhý oblíbený produkt je gel na obočí Ready,Set,Brow! od značky Benefit . Mám tuhle značku opravdu ráda, hlavně jejich obaly. Bohužel, jako studentka si příliš těchto produktů nemohu dovolit, ty ceny snad samy znáte :D Tento gel mě ale velice zaujal. První dojmy byly opravdu skvělé, jenže po čase jsem zjistila, že je to prostě obyčejný gel na obočí. Sice vydrží opravdu celý den, takže je lepší než nějaké levné gely, ale pro mě, která si bohužel nemůže dovolit kupovat si ho každý měsíc, celkem k ničemu :D Furt ho tam mám celkem hodně, s radostí ho používám, protože drží obočí na svém místě celý den. Jinak prostě klasický gel na obočí :) Protože ho u mě ve městě nikde neseženu, objednávala jsem z Notino.cz .


Jaké jsou vaše oblíbené produkty na obočí? 




3 komentáře:

  1. ani jeden z nich neznám,ale obočí máš krásné

    OdpovědětVymazat
  2. Na oboří používám duo od Rimmelu, mám husté a tmavé obočí, tak moc úpravy nepotřebuje. Ale líbí se mo hrozně balení od Benefitu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Looks interesting! I should try)
    I`m your new subscriber in GFC
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!