My Favourite Fall Lipsticks

Ahoj, vítám vás u mého celkem častého článku- oblíbené podzimní rtěnky. Snažím se dělat tenhle článek každý rok a každý rok trochu rtěnky poměnit, i když většinou se tam aspon jedna stejný objeví, ale to je znak toho, že je opravdu má oblíbená ! :) Podzim je moje nejoblíbenější období na nošení rtěnek - není horko, rtěnka nějak nestýká, není mi to nepříjemné, přijde mi že ji i stačí doplnit jen párkrát. Navíc se mi v tom podzimu ty barvy prostě líbí a hodí se mi to ! Moje nejoblíbenější jsou matné - kupuji si už jenom ty, nejlépe tekuté. Dnes vám ale ukážu ještě i pár lesklých. Musím říct, že na tohle jsem se opravdu těšila :)


Jako první tu máme Rimmel London rtěnku z kolekce Rita Ora - na další fotce uvidíte i odstíny rtěnek . Tohle je snad nejtmavší z těhle všech - je úplně dokonalá! Krásná, tmavě burgundy barvička , odstín je to 003 Crimson Love. Líbí se mi i vůně těchto rtěnek.
Další v pořadí je též od Značky Rimmel London (tuhle značku na rtěnky miluju), tentokrát z kolekce od Kate Moss. Tohle je zase ale nude barvička, odstín 54 Rock'n'roll nude. Miluju  dva typy rtěnek - buďto úplně nude, přirozený, nebo prostě úplně cool tmavý!
Třetí, moje snad nejvíce oblíbená je tahle krásnááá fialová matná barvička od Catrice! Je z řady Ultimate Stay odstí  070 Plum and Base. Je prostě dokonalá, posuďte samy. Navíc matná! Drží opravdu celý den. Až mi dojde , kupuju novou a novou :)
Jako poslední dnes je tekutá matná rtěnka - psala jsem že těmto holduju nejvíce. Tahle je od značky TheBalm  Meet Matte Hughes    - taky naprostá nude topka! Je ale tmavší. Nosím jí furt, protože prostě drží celej den, i když piju nebo jím. Odstín je dokonalý. Ale ta cena! Achjo :( 


Prostě tyhle odstíny na podzim zbožňuju. Musím říct, že poslední dobou jsem rtěnky vůbec nekupovala, ale jak teď píšu tenhle článek, tak jsem se do nich znovu zamilovala a mám chuť vyrazit na lov. Nejpohodlněji se mi nakupuje z internetu, nejraději mám stránku Notino.cz , ze které objednávám poměrně často, jak jste si všimly. Protože je to má nejoblíbenější stránka! 
Dejte mi vědět, jaké rtěnky na podzim nosíte nejraději vy! Budu se těšit na vaše komentáře, užívejte si podzimní dny. :) 

8 komentářů:

  1. Ta od The Balm vypadá parádně :) Miluju ty jejich obaly.
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  2. Taky miluju tyhle podzimní odstíny. Vždycky se v tomto období vyřádím:) JANISTEA

    OdpovědětVymazat
  3. Letos frčím na nude odstínech, ale občas sáhnu i po něčem barevnější - třeba NYX Soft matte - prague, Monte Carlo... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné odtiene :) Najviac mi padol do oka ten posledný

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. škoda, že tam nejsou swatche nebo fotky, jak to vypadá na rtech :(((

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!