Singles Day na Notino.cz

Ahoj, vítám vás u prvního listopadového článku! Už je venku pěkně škaredě, co? :( Ale to nás neodvrátí od nového článku! A proč ho píšu? Na stránce Notino.cz se totiž chystá Singles Day , který bude přesně 11.11 , takže vás o něm informuji takhle dopředu. A co jde? Je to takový malý "svátek" , pro všechny, co nemají partnera , nebo ho mají, ale chtěji se rozmazlit a dopřát si nějaký hezký dárek pro sebe . Samozřejmě je tento den spojen s plno slevami a dopravou zdarma! Takže si myslím, že ideální den na nákupy. No a v tomto článku jsem vybrala pro inspiraci pár produktů z této stránky, které bych si tam například objednala já (či už je doma mám a jen vám je doporučím) :)                                                                                                                                                                                                                   

Jako první kategorie jsou určitě parfémy - hlavně v den slev se to hodí, protože to nejsou úplně nejlevnější záležitosti. Jako první bych ráda z vlastní zkušenosti doporučila parfém Versace Bright Crystal - mám doma asi tak třetí, možná čtvrtý flakonek. Začínala jsem na tom nejmenším, což je myslím 30 ml. Pak jsem na něm chytla závislost a došlo mi, že mi opravdu stačit nebude, tak jsem šla do největšího :D Je to můj nejoblíbenější parfém. Nejkrásnější vůně. Co je na něm nejlepší, prostě drží! A každý mi ho chválí. Takže vše co potřebuju splňuje :) Už mi teď dochází, takže to vidím tak, že taky budu objednávat :) Opravdu ho mohu doporučit . I ten flakonek je krásný!

Druhý , který bych já osobně chtěla vyzkoušet je parfém Chloe. Moc se mi líbí ten ženský jemný vzhled. Mám doma vzoreček tohoto parfému, voní opravdu krásně. Až budu chtít obměnit , asi šáhnu po tomto :) Na Notinu, pokud se nepletu prodávají i malé vzorečky parfémů, pokud byste si je nejdříve chtěli vyzkoušet, abyste nemuseli rovnou kupovat velká balení :)

Další , který mě zaujal je Lancôme La Vie Est Belle . Znám ho už dlouho a vím, že hodně žen ho chválí a doporučuje. Jenže ta cena, je prostě pálka :D Myslím, že jsem si ho někde zkoušela, a je to na mě taková těžší vůně, ale na večer, proč ne. Osobně preferuji spíš lehčí vůně, které jsou vhodné i na denní nošení :)


Další, čím tedy já osobně bych si udělala radost je Benefit Hoola Bronzer , po kterém toužím už opravdu dlouho :D Určitě ho znáte, je hodně profláklý. Můj bronzer už má v sobě celkem velkou díru, takže by to asi chtělo nový.. A tenhle, to je prostě sen každý blogerky! :D

Poslední věc, která mě zaujala a taky nad ní delší dobu přemýšlím je tenhle Bahama Mama pudr od TheBalm . Pokud se nemýlím je transparentní, což teď vyhledávám. Hlavně nějaký kvalitní pudr, co opravdu zmatní na dlouhou dobu. Na tento jsem četla dobré recenze, Tak uvidíme časem, pokud ho vyzkouším :) 

Co byste chtěli vyzkoušet vy? :) 


5 komentářů:

Děkuji za vaše krásné komentáře!