Podzimní novinky - Essence

Ahoj, vítejte u dalšího článku. Jelikož je podzim takovým tím obdobím, kdy v drogeriích objevujeme spoustu a spoustu novinek, tak i Essence si pro nás něco připravilo . Určitě na něco budou i samostatné recenze, tohle je spíše takové first impression :) .  V drogeriích jste si toho už určitě všimli . Ještě pro vás chystám článek o podzimních lacích. A my už se do toho můžeme pustit :)

 

V balíčku byl makeup a korektor z řasy Pure Nude . Od Essence jsem zkoušela snad jediný makeup a korektor, bohužel mi nevyhovovali. Z této novinky jsem ale opravdu nadšená, toto se Essenci povedlo.

 

Makeup má jednoduchý, hezký obal, klasicky s pumpičkou .  Mám ho v odstínu 10 Pure Beige a má takový žlutý podtón. Je hodně tekutý, což mi nevadí. Dobře se zapracovává Flat Topem.
Krytí je spíše nižší, ale krásně sjednotí a mě to postačí. Vydrží celý den a obsah je 30 ml, seženete ho za příjemnou cenu 110 kč

 

Korektor má stejný odstín , 10 Pure Beige a je trošičku světlejší se stejným podtónem. Balení je v tužce, já s tímto ještě zkušenost neměla , ale musím říct, že mi to vyhovuje. Je spíše hutný, musíte ho více zapracovat. Krytí je slabší, na kruhy pod očima vystačí ale na ostatní nedokonalosti moc ne. Je vhodný na takový přirozený look spolu s makeupem. 


Dále balíček obsahoval tyto dva krémové korektory . Dříve essence mělo podobné duo, ale v černém obalu. To už teď k sehnání není a místo toho je tento. Obsahuje tmavší a světlejší odstín, ten tmavší moc nevyužiju , avšak na nějaké nedokonalosti by postačil. Světlejší je vhodný na kruhy pod očima, hezký vám to okolí projasní . Název "camouflage" to vystihuje, opravdu dobře kryje. 

 

Dále tu mám 2 produkty, které jsem ještě nezkoušela a ani nevím, zda v blízko době budu. Jedná se o umělé řasy, které jsou jen v těchto trsech a pero na nehty . Umělé řasy nepoužívám, ale určitě se na nějakou příležitost někdy hodit budou, tak bych vám je zrecenzovala. Pero/linky na nehty také osobně nepoužívám, ale někomu, kdo si rád pohraje s nehtovým designem, určitě vystačí. Jsou opravdu černočerné

 



 
Na co jsem se těšila úplně nejvíce jsou paletky - konkrétně mám All about greys a roses. O těchto paletkách jste už určitě slyšeli, jsou hooodně chválené . A u mě to nebude vyjímka - opravdu jsou dokonalé. Konečně jsou v drogerii dobré paletky a teď se jdeme podívat blíže na odstíny.

 

Začnu tou výraznější - All about greys. Super paletka na výrazné, kouřové líčení. Určitě s ní uděláte mnoho tipů . V paletce nechybí ani pár matných stínů, což je super. Jediné, co mi vadí, že ten druhý odstín a ten pod tím jsou si na víčku dost podobné, místo jednoho bych volila nějaký jiný.
Jinak je paletka moc hezky pigmentovaná a stíny vydrží taky dlouho .
 
 


Druhá, trochu přirozenější paletka kterou vlastním je All About Roses . Ta se hodí spíše pro světlejší tipy, obsahuje takové narůžovělé odstíny. Také s ní vytvoříte hromadu líčení, od přirozených až po výrazné . Akorát jsou zase první dva stíny pod sebou hodně podobné. Pigmentace taky super a výdrž moc dobrá. 

 

 

Poslední tři produkty jsou produkty na rty. 

 

 První tu mám dva malé balzámky. První je klasický balzámek v odstínu 07 fruity beauty , takový malinový odstín . Voní opravdu sladce. Na rtech působí příjemně, není moc pigmentovaný, takže se nemusíte bát nějaké výrazné barvy. Je to super hydratující balzámek, který určitě doporučuju :) na podzim se ta barva moc hodí.

Druhý, takový chubby stick, vhodný pro někoho, kdo chce jen takový nádech barvy  na rtech. Je to takový letní odstín. Hezky voní a má máslovitou konzistenci a jako každá tužka na rty se dole vysouvá. Hydratuje hezky a je na rtech příjemný. 


Jako poslední tu mám takové mini balení tří mini lesků . Na lesky moc nejsem, mám radši rtěnky, nejlépe matné. Každý lesk má 2 ml . Jsou to takové přirozené odstíny , trošku lepí , ale není to nic hrozného. Vydrží cca hodinu a jsou moc příjemné . Oživíte s nimi každé líčení, tak proč ne :) 

 

To už je opravdu všechno, ještě se můžete těšit na článek o podzimních lacích , taky od Essence.

Já moc děkuji e-shopu http://www.kupkosmetiku.cz za zaslání podzimních novinek.

Zkoušeli jste nějakou podzimní novinku? :) 

57 komentářů:

  1. Mám Mini sheer lipbalm ale v inom odtieni a som spokojná. Skvelá na dni keď človek má výrazné líčenie alebo pery v takom stave, že na klasický rúž to nie je :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, stačí jen trochu přeject a je to v lehkém, hezkém odstínu :)

      Vymazat
  2. Moc hezký článek já mám ten korektor , chtěla jsem ho zkusit jaký bude tak uvidíme :)
    http://smileluccy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty lesky vypadají moc hezky :) Essence všeobecně moc nemusím, ale tyto produkty nevypadají vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletky vypadaji dobre, ja mam jeste z vyprodeje ty predchozi mensi varianty a tam jsou nektere taky super pigmentovane, akorat ja pouzivam spise matne stiny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty menší nevlastním, ale prý jsou méně pigmentované, než tyhle. Taky mám raději matné , ale v těhle paletkách nechybí :) což je super..

      Vymazat
  5. Paletky vypadaji dobre, ja mam jeste z vyprodeje ty predchozi mensi varianty a tam jsou nektere taky super pigmentovane, akorat ja pouzivam spise matne stiny :)

    OdpovědětVymazat
  6. Z jejich novinek jsem si určitě nejvíc zamilovala All about paletky :) Teď se těším na jejich vánoční kolekci, kde mám vyhlídlou rtěnku :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě z té vánoční kolekce nic moc nezaujalo, tak uvidím :)

      Vymazat
  7. Mně se nejvíce líbí produkty na rty a paletky :)

    OdpovědětVymazat
  8. mne se libi ty paletky.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Denisse !
    No, tak mamka si koupila onen makeup a zatím je nadmíru spokojena a zapracovává beauty blenderem. Mě zaujala Greys paletka a ta paletka korektorů. Já teď kupuje, ale jen Vánoční a narozeninové dárky pro své blízké :)

    OdpovědětVymazat
  10. Paletky vypadají dobře, ale co mám svou Naked 2, nic jiného nepotřebuji. Líbí se mi chubby stick, ale podobných produktů mám taky dost. Ale určitě je fajn, že takové věci dělá i levnější značka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naked 2 mám taky a musím říct, že ji skoro vůbec nepoužívám :D

      Vymazat
  11. Ty novinky jsou prostě super! Už několikrát jsem koukala na ty paletky, ale asi je zatím kupovat nebudu. Ale moc se mi líbí :-)
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  12. Od essence kupuju jenom laky :D Snad žádnou kosmetiku od nich nemám, každopádně hodně věcí vypadá opravdu zajíamvě. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho moc ve své sbírce neměla, ale teď mi přijde, že se Essence čím dál tím víc zlepšuje :)

      Vymazat
  13. Novinky Essence mě baví, i když mě často spíš zklamou než nadchnou :(.

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  14. Od značky Essence mám myslím len laky ale na ten chubby stick sa pôjdem určite mrknúť ;) Inak veľmi pekný článok :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  15. Umělé řasy od Essence můžu doporučit. Fakt jsem si je oblíbila (a že jsem jich vyzkoušela spoustu).. Jinak mě nic moc z těchto podzimních novinek nezaujalo:(

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bohužel s těmi malými trsy neumím moc pracovat, pro mě jsou lepší ty v celku :/ :D

      Vymazat
  16. Mě nejvíce zaujaly paletky, které už mám doma. A potom pokuji po tom makeupu, ale to jsem se ještě nerozhodla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viděla jsem recenze na tvém blogu :) Já si možná nějakou ještě přikoupím :)

      Vymazat
  17. Krása :) .. mňa veľmi zaujala paletka, pretože už jednu od Essence mám a som s ňou veeľmi spokojná :)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Najviac som si zamilovala jednoznačne tie palety! Krása :)

    OdpovědětVymazat
  19. Great post dear! I love essence products :)

    I'm following you on GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdpovědětVymazat
  20. Tieto essence novinky sú fájn :) Kamarátka má ten korektor a je s ním veľmi spokojná, ja mám tie "krúžka" a tiež sú super. Čo si asi pôjdem kúpiť, je ten chubby stick! :O ďakujem za inšpiráciu ♥
    www.blogofmyfavs.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. No tak to sú určite skvelé veci:)..značku Essence mám rada a po týchto produktoch sa obzriem:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý článek! :) Přijde mi, že Essence se neustále zlepšuje :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  23. Na ty paletky jsem se už koukala, mě by se líbila ta s těmi růžovými stíny. Zbytek vypadá taky skvěle! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta se mi z cellého sortimentu líbí nejvíce, pak ještě ta nude :)

      Vymazat
  24. Na většinu produktů už jsem četla plno recenzí, ale z této řady novinek jsem zatím zkoušela paletky, all about greys mám a chtěla bych si přikoupit ještě all about roses :) tak uvidíme, která z novinek mě ještě zláká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem tvé líčení s tou paletkou, fakt úžasný! ):) ♥ Tu roses já využiju více :)

      Vymazat
  25. Mě Essence nikdy k srdci nepřirostlo, ale líbí se mi odstíny paletek a samotný designe průhledného plastu.

    OdpovědětVymazat
  26. Já essence nemusím a asi si ho neoblíbím nikdy, co mě ale překvapilo je pigmentace paletek, ta mě opravdu šokovala :) Ale stejně bych si ji nekoupila, protože je mi Essence opravdu nesympatickou značkou :) Mám od nich jen jednu rtěnku a to jsem si nekupovala já :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty paletky chtěla taky vyzkoušet, hlavně kvůli té pigmentaci,kterou všichni opěvovali :) To je škoda, ale třeba někdy změníš názor :)

      Vymazat
  27. Tak ty paletky mají super odstíny a pigmentaci, já mám doma all about nudes, ale trochu lituji, že jsem nesáhla po těch roses :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta nudes se mi taky moc líbí :) Na roses určitě koukni :)

      Vymazat
  28. Já mám doma all about nudes a jsem spokojená, chtela bych vyzkouset all about grey ale sama bych si ho nekoupila. Ty mini lesky chci!!!💄 💄💄

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Paletku od Essence mám, ale All About Nudes a nemůžu si ji vynachválit! :)
    http://polkadotsandbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Tu paletku dostanem na vianoce :D (ale pssst :D) tuším že je to tá Bronze :D už sa veľmi teším :D nádherný článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  32. Zamilovala jsem si jejich nové paletky. Zatím mám 2 (Roses a Bronze) a uvažuju, že si pořídím ještě jednu, ale neumím se rozhodnout kterou. Nejradši bych chtěla všechny :D
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!