TEA Talk #1 - nový design, nové rubriky, škola a blog

Ahoj! Vítám vás u nového formátu článků - Tea talk. Nic originálnějšího mě nenapadlo, tohle mi prostě sedí nejvíc, zlášť teď na podzim, kdy si každý rád lehne do vyhřáté postele s notebookem a popíjí čaj. Abych to zrekapitulovala , tohle bude jen kecací článek. Tenhle tip článků mi na mém blogu strašně chyběl - vypsat se. Dříve jsem měla samé blogy plné deníků, vždycky jsem napsala co se za ten den stalo apod. Tohle bude trošku jiné, v této rubrice vám vždycky popíšu nějaké novinky co se týkají mého života a blogu. Dnešních témat je jen pár, takže se pohodlně usaďte a jdeme na to.
zdroj: weheartit.com
#1 - Nový design - není to úplná novinka, nový design je tu už cca 2 týdny. Snažila jsem se ho ladit do podzimní nálady, mám strašně ráda, když přijdu na nějaký blog a vyskočí na mě ta pravá atmosféra. Přesunula jsem také menu na levý panel a zvětšila fotky, aby se lépe prohlíželi. Musím říct, že jsem s celkovým rozvržením a designem konečně spokojená aspoň na 90%, dříve tomu tak nebylo. Určitě mi napište, jak se vám vzhled líbí :) Také ale uvažuji nad tím si koupit vzhled na etsy.com, ale to spíše do budoucna.

#2 - Nové rubriky, nové články? - nevím moc, jak to napsat, ale jde zkrátka o to, že na blog přibude plno nových témat a rubrik, které tu nebyly. To znamená, že blog už nebude jen o beauty, ale více i o móde, cvičení a zdravé stravě ( tomu se budu věnovat v jiném článku ) , úvahách, tipech a tricích, haulech apod. Neznamená to, že už tu vůbec nebude kosmetika! To vůbec ne, články o kosmetice a beuaty budou pravidelné, mám plno nápadů :) Hlavně už nechci jen recenze, jako tomu bylo doposud, ale více ten blog rozvinout, aby se sem vraceli čtenáři i z jiných oblastí. Další věc je fotografie - jak jsem psala, zvětšila jsem formát fotek na mém blogu, protože chci spíše míň textu a více fotek za sebou. Inspirovala jsem se u jedné super bloggerky, u které se mi ten blog strašně příjemně prohlíží, protože jedu myší dolů a je tam fotka za fotkou, strašně se mi to líbí. To by bylo nějak vše, co jsem vám k tomu chtěla říci :)

#3 - Škola a blog - protože začala škola, mnozí si dávají blogové pauzy. U mě to tak ale nebude. Jako tomu bylo minulý rok, zvládala jsem blog i se školou, takže chci mít aspoň 3x týdně pravidelné články - s tím souvisí i diář, který si budu zakládat, jak na plánování času, tak na plánování blogu. O tom možná taky napíšu článek. Články připravuji většinou o víkendu na týden dopředu, protože moje rutina vypadá tak nějak takto: vstanu, jdu do školy, přijdu ze školy, cvičím, zkontroluju blog a youtube, učím se, jdu spát. (zkráceně:D). Mám tedy plno nápadů na články, takže doufám, že mi to vyjde :)

Snad jsem na nic co jsem vám chtěla říct nezapomněla. Doufám, že vás článek aspoň trochu bavil, když je to něco jiného a že si ho aspoň někdo přečetl :) Děkuji za komentáře a za to, že jste tu furt se mnou! ♥♥


18 komentářů:

  1. Dizajn sa mi veľmi páči. Obdivujem ťa, že popri škole stíhaš písať články či cvičiť. Môj deň vyzerá asi tak: vstanem, idem do školy, prídem zo školy, učím sa a idem spať. Nič viac sa medzi to nevojde, čo mi je veľmi ľúto.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja som mala blog, kde som sa vždy prišla vypísať a niekedy mi to chýba, takže ti úplne rozumiem.
    Držím moc palce do nového roku a tiež veľa úspechov.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. S tou školu tě obdivuji, že toho stíháš tolik :) Já mám občas toho tolik, že si přečtu jen nějaké články jných blogů a jsem ráda, že jsem stihla alespoň tohle :D Jinak vzhled máš super, vážně podzimní :)

    LA VIE EST BELLE

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, hrozně roztomilej vzhled!!♥
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to se moc ne všechny změny a nové články těším! :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Design je moc povedený, u mě je to nekonečný boj protože moc neumím různé počítačové triky jak design vytvořit aby byl opravdu pěkný. Fotky jsou opravdu dobrán věc, sáhodlouhý text bez obrázků dost často odrazuje k tomu si ho přečíst. Těším se na články.

    OdpovědětVymazat
  7. podla mna to je super nazov rubriky :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký článek :) Těším se na nové témata a rubriky, jsem také zvědavá na články o cvičení a zdravé stravě, sama jsem teď něco podobného začala dělat a celkově mi přijde, že se to i v "blogo sféře" docela rapidně rozjelo, což je fajn :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  9. Design blogu se vážně povedl :))

    OdpovědětVymazat
  10. Teším sa veľmi na nové články a krásny design!♥
    Orlling

    OdpovědětVymazat
  11. Tak hodně štěstí ve škole i v bloggování! těším se na další články a vzhled blogu je zatím super :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  12. krásny design, držím palce, a teším sa na nové články :)

    OdpovědětVymazat
  13. dizajn je fajn taky sviezi a tesim sa na nove clanky a cviceni a strave :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  14. Paráda, líbí se mi design, líbí se mi moc, co chceš se svým blogem - články udělat a kam to chceš posunout, sama píšu blog o všem možném a mám ráda i u ostatních, když je to různorodější :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Kdybych mohla jeste chodit do školy - na základku ci střední tak bych za to dala všechny prachy. Byly to nejlepší léta mého života! Ted uz chodím jenom do práce a to teprve nestíhám !

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi pro mě strašná inspirace, přeju hodně úspěchů a ať tenhle školní rok dobře zvládáš :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!