Small Nike Wishlist

Ahoj, vítám vás u nového článku :) Protože jsem nedávno rozjela fitness rubriku, do které teď není moc možnost přidávat (kvůli špatnému počasí, měla jsem plány fotit venku :/) , rozhodla jsem se, že udělám wishlist s mojí nejoblíbenější sportovní značkou - Nike. Zároveň vám dám sem pár tipů a odkazů, kde nakoupit. Když jsem projížděla internet, narazila jsem na stránku Spartoo.cz , kde jsem našla plno sporotovního oblečení, nechybí ani značka Nike. Nike na Spartoo nabízí převážně boty, nechybí ale ani různé mikiny či sportovní legíny. Co je tedy na mém wishlistu?

1) Mikina - Jediné, co snad ještě od značky Nike nemám, je mikina na cvičení (či na denní nošení). Vím, že jsou celkem drahé a pohybují se okolo 1000 kč, zvlášť ty na běhání, které jsou různě vyteplené apod. Líbí se mi, když je tam menší nápis Nike, nemám ráda, když je značka úplně po celém triku či mikině. Myslím si, že Nike má velký výběr a že si vybere každý :)

2) Legíny - Běhací legíny nebo legíny na cvičení od Nike jsou snad největší bestseller, ale ani se nedívím, protože jsou úžasný. Designy jsou opravdu povedené, samotné legíny jsou z příjemných materiálů. Zatím mám doma jen šortky, takže na chladnější počasí by se legíny určitě hodily :)

3) Taška - Jak jste si asi všimly, všechny věci ladí do takové šedé barvy. Čím doplnit outfit? Jedině takovouhle stylovou taškou do fitka či někam na cvičení. Takovou doma postrádám :)

4) Roshe One - Boty od Nike jedny mám na denní nošení, takže bych si ráda pořídila i nějaké na cvičení, protože to je základ. Nejvíce se mi líbí Roshe One modely. O pohodlnosti bot určitě nemusím mluvit, to každý víme O:) . Tentokrát možná šáhnu po nějaké výrazné barvě, aby ty boty ten outfit rozbily , když bude jen šedo/černý.

To je vše z mého wishlistu od značky Nike. Co máte na wishlistu od této značky vy? :) 




6 komentářů:

  1. Tak ty boty vypadají vážně luxusně, já si budu taky kupovat nové sporovní oblečení :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. ja od nike milujem tenisky :P ale celkovo túto značku mám asi najradšej z tých športových :) nejaká mikina by sa určite zišla aj mne

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od Nike dvoje boty a jsou moc pohodlný, nosím je ráda :) a to je myslím všechno co mám :D jo ještě jedno tílko na cvičení

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!