BLOGMAS #4 | Christmas Wishlist ♥

Ahoj! Vítám vás u BLOGMASU #4 ♥ . Určitě samozřejmostí této série článků je Vánoční wishlist. Jdeme na to :)

1. Modré džíny - Z oblečení si toho letos moc nepřeju, ale co bych potřebovala jsou nějaké obyčejné tmavě modré džíny, které sháním už opravdu dlouho všude po obchodech a zatím jsem žádné podle mého gusta nenašla.

2. Benefit Roller Lash - Z kosmetiky toho taky moc není, protože jsem si řekla, že už toho mám opravdu dost a nic víc nepotřebuju :D Jediné co bych si přála a co mi došlo je řasenka - zaujala mě tahle od Benefitu, kterou si nejspíše objednám na Notino.cz . Určitě pak na ní napíšu recenzi, viděla jsem, že dělá pěkné řasy :)

3. Kulma na vlasy - Protože chystám takovou menší změnu, hodila by se mi kulma na vlasy. Zaujala mě od Remingtonu, od této značky mám žehličku na vlasy a je parádní :) Na tyhle technické věci nejsem moc náročná. Spíš jsem zvědavá na to, jak s ní budu manipulovat :D

4. Yankee Candle - Protože už od nich jednu svíčku mám , ráda bych rozšířila "sbírku" o nějakou Vánoční vůni :)

5. Basics tričko - Stačilo by mi nějaké obyčejné tričko, kterých není nikdy dost. Oblíbila jsem si khaki barvu. Myslím, že by se hodila i k těm džínám :)

6. Psací stůl z Ikei - Protože se mi přímo rozpadá můj stůl, tak bych potřebovala nějaký nový. Tenhle jse vždycky strašně z Ikei chtěla, protože by se mi hodil k ostatnímu bílému nábytku. Navíc je celkem malý, takže by mi ušetřil plno místa! :)

7. Stojací zrcadlo z Ikei - Po tomhle zrcadlu jsem taky vždycky strašně toužila, zrcadlo větší než já je sen! :D Navíc tohle má úplně dokonalý minimalistický design :)

Co si přejete k letošním Vánocům vy? :) 

7 komentářů:

  1. The price of muscle growth may be pretty rapid at this degree of caloric consumption, but the fee of fat benefit can often be as excessive as the price of muscle gain (a 1:1 ratio). http://musclegainfast.com/ef13-muscle-supplement/

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si přála taky stolek z Ikei, ale zatím ho nemám kam dát :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Khaki barvu taky miluju a v téhle barvě jsem si kupovala basic tričko v H&M :)
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Já si nejvíc přála židlu ke stolu, paletku Makeup revolution Iconic 3 a foťák, ten jediný asi nebude teď, ale až po Vánocích dodatečně. Yankee candle bych chtěla někdy vyzkoušet a to tričko, které máš ve wishlistu si teď kupovala ségra:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Protože chystám takovou menší změnu, hodila by se mi kulma na vlasy. Zaujala mě od Remingtonu, od této značky mám žehličku na vlasy a je parádní :) Na tyhle technické věci nejsem moc náročná. Spíš jsem zvědavá na to, jak s ní budu manipulovat wholesale lawn suits in reasonable prices , wholesale lawn suits with prices , pakistani readymade suits wholesale , suits wholesale For UK in best price , pakistani lawn cotton suits wholesale , pakistani readymade clothes wholesale , Stitching kurtis , salwar kurti , salwar kameez , cotton lawn suits , wholesale pakistani dresses , pakistani dresses wholesale suppliers , wholesale pakistani clothing suppliers

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!