NEW IN : Wayfarer

Ahoj! Dlouho tu nebyl nějaký fashion článek. Protože mi nedávno dorazily 2 kousky z e-shopu wayfarer.cz , řekla jsem si, že je čas vám je ukázat. Brzy se můžete těšit i na outfitové články. A o jaké kousky tedy jde?
MIKINA NO BOYFRIEND
POPIS:
Věřte nebo ne, ale dámské mikiny patří k univerzálním kouskům, které s trochou šikovnosti nakombinujete snad se vším. Můžete s nimi během okamžiku vykouzlit jak elegantní, ležérní, tak i sportovní outfity. Přesně takový je i tenhle pohodlný kousek, který si zaručeně získá oblíbené místo ve vašem šatníku.
> stylová dámská mikina s originálním motivem
> velmi příjemný materiál 
>kvalitní potisk odolný vůči praní
Materiál : 80% bavlna, 20% polyester
Velikost : S

Co mě vždycky na Wayfareru zaujme jsou mikiny - mají velký výběr velmi originálních motivů a potisků, které jinde neseženete. Tentokrát mě zaujala tahle černá mikina, která je originální tím, že nemá potisk klasicky vepředu ale na rukávech - je tam psáno No boyfriend, No problem. Myslím, že je to i vtipné :D Mikina je strašně moc pohodlná, ale to je mi už známo - vlastním ještě jednu. Je teplejší, takže na podzim a zimu akorát. Vůbec nekouše, je z 80% z bavlny. Jak píší, nápis na velmi kvalitní a po praní se neošoupe. Vybrala jsem černou variantu - jednoduše se hodí ke všemu. Na stránce máte tabulku velikostí, takže s výběrem by neměl být problém. Za mě je to super kousek! :)
BOTY SNUG
POPIS:
Hledáte-li boty, které budou vypadat skvěle za každé situace, jste na správném místě.
Občas to chce dát nohám na chvíli oraz, pověsit lodičky a jiné mučící nástroje na hřebík a nazout něco trochu pohodlnějšího. Černé tenisky si budou skvěle rozumět s vašim šatníkem – hlavně s mikinou či svetrem, tričkem či košilí, džínami, kraťasy, sukní...se vším!

> lehký materiál
> měkká vložka unitř boty 
> ideální na dlouhé procházky
>  nízký střih, klasický design
Materiál : Pryž, tkanina
Velikost : 40

Druhým a zároveň posledním produktem dnešního článku jsou tyto nádherné bílé boty. Ještě nikdy jsem z internetu boty neobjednávala, takže jsem se celkem obávala. Velikost jsem si musela vzít o číslo větší, protože má byla vyprodaná. Naštěstí mi boty sednou dobře, jen jsou trošku větší - což je lepší, než kdyby mi byly malé. Hned na první pohled mě oslovily tím, jak jsou opravdu hodně bílé. Když jsem šla po ulici, tak jsem úplně svítila :D Takhle krásně bílé boty jsem snad neviděla. Ale co je bílé moc dlouho bílé nezůstane no,.. :D Spíše si je nechám na jaro, už se těším, až je opět vytáhnu. Materiálově jsou moc příjemné, na noze nijak netlačí ani nic podobného. Přirovnala bych je klidně botám z Deichmannu nebo jiných kvalitních obchodů :) Vzhledově jsou peckový! Krásně rozbijou tmavý outfit, který já většinou nosím. Co se týká dodání zásilky z tohoto e-shopu - mega rychlá, do dvou dnů jsem měla balíček doma. Byl kvalitně zabalený, takže nehrozí žádné poškození! :)

Co říkáte na tyto kousky? :) 

11 komentářů:

  1. gentler at the skin and purpose them less troubles with breakouts. these organic pores and skin care products started out with small uniqueness companies generating a constrained universe of cosmetics initially. The enterprise has grown over time to now constitute a huge section of the market. Many larger corporations have also entered the natural skin care market with products and offer the whole thing from lipstick to bath merchandise. For more ==== >>>>>> http://guidemesupplements.com/dermessence/

    OdpovědětVymazat
  2. topánočky sú pekné :) ja som raz mala tričko s nápisom No man, no cry :) ale každého to upútavalo a pýtal sa na to,tak už radšej do takýchto nápisov nejdem :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Love the writting on the hoodie, mine quote forever. Great buy xoxo


    https://theninebyivana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné kousky, obzvlášť se mi líbí ty botky, ty se dají skvěle kombinovat se vším oblečením. Já bych ale nad bílou hodně uvažovala, bydlím na vesnici kde člověk prostě občas projde rozblácenou cestou apod.

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekne veci, veľmi sa mi páči ta mikina :)

    OdpovědětVymazat
  6. super veci hlavne tenisky su nadherne skoda , ze u mna by boli biele asi len 5 min :D
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  7. Druhým a zároveň posledním produktem dnešního článku jsou tyto nádherné bílé boty. Ještě nikdy jsem z internetu boty neobjednávala, takže jsem se celkem obávala. Velikost jsem si musela vzít o číslo větší, protože má byla vyprodaná. Naštěstí mi boty sednou dobře, jen jsou trošku větší - což je lepší, než kdyby mi byly malé. Hned na první pohled mě oslovily tím, jak jsou opravdu hodně bílé. Když jsem šla po ulici, tak jsem úplně svítila :D Takhle krásně bílé boty jsem snad neviděla. Ale co je bílé moc dlouho bílé nezůstane no,.. :D Spíše si je nechám na jaro, už se těším, až je opět vytáhnu. Materiálově jsou moc příjemné, na noze nijak netlačí ani nic podobného. Přirovnala bych je klidně botám z Deichmannu nebo jiných kvalitních obchodů :) Vzhledově jsou peckový! Krásně rozbijou tmavý outfit, který já většinou nosím. Co se týká dodání zásilky z tohoto e-shopu - mega rychlá, do dvou dnů jsem měla balíček doma. Byl kvalitně zabalený, takže nehrozí žádné poškození! pakistani suits wholesale with price , pakistani suits in wholesale price , lawn suits wholesale , original pakistani dresses wholesale , pakistani suits wholesale supplier with best price range , wholesale lawn suits printed with prices , stitching factory , stitched lawn suits , Pakistani lawn salwar kameez , pakistani lawn suits wholesale , lawn suits wholesale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!