Novinky na Notino.cz

Ahoj! Dnešní článek se bude týkat novinek, které mě zaujaly na e-shopu Notino.cz . Jak víte, celkem často tam nakupuji. Opravdu mě překvapilo, co za super super kosmetické produkty tam teď přibývá! Už už si dělám plno wishlistů a doufám, že si je brzo splním. Jdeme se podívat na jednotlivé kousky! :)

1. NYX Soft Matte Rtěnka - Značku NYX mám moc ráda a už dlouho čekám, až na e-shop přibude nějaká jejich matná tekutá rtěnka - a dočkala jsem se! Mám z toho radost, protože na tyhle lip-creamy jsem hoodně zvědavá. Navíc výběr odstínů je pro mě dostačující, ale určitě nezůstanu jen u jednoho. Doufám, že časem budou na Notinu k dostání i ostatní bestsellery od značky Nyx :)

2. Benefit They're Real linky - Značka Benefit je na Notinu už celkem dlouhou dobu, ale bylo tam jen pár produktů. Úplně jsem koukala, když začínaly přibývat nové a nové věci, po kterých už delší dobu koukám. Například mě zaujaly tyto linky či Hoola bronzer, který je na e-shopu též k dostání.

3. MAC Mascara - MAC jsem teď začala celkem prozkoumávat a hledat různé produkty, které by se mi líbily. Mezi nimi je i tato řasenka, která mě zaujala svým jednoduchým kartáčkem. Líbí se mi i jednoduchý černý obal. Od Macu mám zatím jen fixační pudr, který je opravdu skvělý. Ráda bych ještě svou sbírku rozrostla o tuto řasenku a nějakou z Mac rtěnek, které na e-shopu také najdete.

5. Maybelline Lash Sensational Luscious - Poslední věcí je tato řasenka od Maybelline. Řasenek mám sice teď opravdu dost, ale člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat novou. Od Maybelline mám spousty řasenek a všechny mám moc ráda, vyjímkou není ani klasická Lash Sensational - takže mě tato v černém balení zaujala a pokud bude stejně dobrá, jako její "starší" verze, určitě se po ní mrknu.

To by bylo všechno z dnešního článku a přehledu pár novinek ze jmenovaného e-shopu. :)

Zaujal vás některý z výše uvedených produktů? :)  

10 komentářů:

  1. Super, že mají tekuté rtěnky od Nyxu, ale bohužel teda málo odstínů :/
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  2. I'd love to try them all! especially MAC)


    KireiKana

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak konečně jsme se jich dočkaly! Asi si tam taky hned jednu "Nyxku" objednám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nyx rtěnku mi ani nepřipomínej. Tak strašně jsem chtěla tu sadu všech odstínů a prostě jsem ji nesehnala. Neustále vyprodaná a teď už ji ani nenabízejí raději. :D
    KattyLife

    Originální narozeninový dárek | Jak vyrobit piñatu

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi ma teší že na Notine majú už aj NYX ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem třeba ráda za Benefit :), a jak je na tom NYX v Notinu oproti NYX e-shopu? Levnější?

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  7. Testosterone exerts both genomic and non-genomic results in the human frame. Testosterone's impact is due to androgen receptor and gene transcription which could additionally arise with out stimulation. It complements libido,

    OdpovědětVymazat
  8. neviem či teda má slovenské notino tie isté produkty ako české..ale každopádne tam teraz pridali naozaj veľmi pekné produkty :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  9. Soft Matte Lip Cream od NYXu můžu jedině doporučit! :) Mám doma dva odstíny a jsou to moje nejoblíbenější a zároveň i nejpoužívanější tekuté rtěnky, protože jsou vážně komfortní a jednoduché i na aplikaci.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!