Co nosím ve své kosmetické taštičce? /w. Notino.cz

Ahoj! Vítám vás u tak trochu i jarního článku (i třeba cestovacího) . Dneska půjde o recenzi na mou novou kosmetickou taštičku a o její obsah. Můžete to brát i jako takový malý tip, co si například balím na dovolenou, i když tohle je odlehčená verze, ukážu vám jen pár věcí, které většinou tahám v kabelce, takže možná bude zvlášť i co si balím na dovolenou. Od té doby, co jsem si právě koupila novou kabelku , jsem strašně začala řešit její obsah a nakupovat do ní plno věcí, taková horečka :D ( Článek co je v mé kabelce určitě bude! :) )Určitě nemohla chybět kosmetická taštička, i když se většinou nepřimalovávám , protože na to není čas/šance, ale alespoň tak na efekt. (:D) Prošla jsem snad 100 obchodů a nikde hezká, malá prostorná taštička . ?! Až jsem našla tuto - absolutní FALL IN LOVE na ty nejdokonalejší kosmetický taštičky. Ú Ž A S N Ý ! Ty vzory :-))) To se to nosí :) Ale dnes jde o obsah, ne o vnějšek. Většinu, tedy skoro všechny věci jsem testovala právě z Notino.cz - kde najdete i kategorii Cestovní kosmetika.  Což se určitě teď na teplé časy bude hodit ! :)
Něco o taštičce : Určitě jste si všimli, že má takový holografický vzor . Dřív se mi to vůbec nelíbilo, až mě na to přivedla jedna úžasná youtuberka a já tomu taky podlehla. Navíc tam má úplně úžasný emotikony 3 opiček, takže jako pro mě :)) Úplná roztomilost! Určitě mi dejte vědět, jestli jste na tyhle roztomilý věci taky tak ulítlí :D Materiál je moc příjemný :) Velikost je tak akorát, přesně takovou jsem sháněla, ne moc malou ani moc velkou, prostě na pár věcí. Navíc má i poutko na zavěšení.  Vždycky se těším, když je příležitost a taštičku můžu vytáhnout ve společnosti O:) .
A jaký je tedy obsah? Strašně jednoduchý. Určitě mi nemůže chybět pudr, kdyby byla potřeba se během dne přepudrovat, nosím s sebou tento Fit Me od Maybelline, z praktického důvodu a to že má zrcátko. :D Navíc úžasně matuje a má i odstín přímo pro mě.  Dále mám z dekorativky korektor a řasenku, takže opravdu easy. Více věcí na pleť s sebou obyvkle nenosím, postačí jen tyto. Korektor beru vždy od Catrice, protože to je ten nejlepší na světě :)  Občas mám s sebou i nějakou rtěnku. Co mi ale nesmí chybět je antibakteriální gel, bez kterého bych se neobešla, krém na ruce, konkrétně tento eos, který je super skladný s praktickým balením a nějaký random balzám na rty. Tohle je většinou vše, co s sebou tahám, ale ne pokaždé! :)
Doufám, že se vám dnešní článek líbil a napište mi, jestli byste chtěli i ten článek co je v mé kabelce. Těším se na vás příště! :)

No s sebou nosíte vy? :)

6 komentářů:

  1. Świetna zawartość i kosmetyczka :)

    Pozdrawiam
    Kasia z mowmikate

    OdpovědětVymazat
  2. krem a gel na ruky su aj moje must-haves v tase haha
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  3. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Please let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já tam mám spoustu kravinek :-) A né a né to přebrat :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!