Podzimní Must Haves


Ahoj, vítám vás u dalšího článku - tentokrát podzimního. Nevím jak vy, ale já mám podzim ráda tak 50% na 50% . Miluji takové ty ještě teplejší dny, kdy je všude listí , uvaříte si čajík a pozorujete krásný podzim v teplém svetříku. Naopak nesnáším už ty pochmurné dny, kdy je zataženo, prší a vám je zima i pod pěti dekami . Z toho mám akorát špatné nálady, kterýma většinou na podzim trpím, no :D . Ale každý to má jinak. Ani mi nedochází, že ta měsíc a něco už jsou tu Vánoce! Tak strašně to vše uteklo a za chvíli Nový rok. Ani si to vše nestíhám užívat. Navíc tohle je moje období nemocí, takže až teĎ mohu prohlásit, že jsem konečně chvíli zdravá. :) Ale už k článku! Dnešní článek bude o mých podzimních must haves - produkty, bez kterých se na podzim neobejdu. Jdeme na to.


Začneme takovou pečující složkou. Jako první tu mám můj nejoblíbenější krém - Nivea Mix me . Zatím používám tenhle růžový, ještě mám doma žlutý. Ta vůně? Je úplně božská! Už si jiný krém nekoupím, fakt že ne . Navíc má roztomilé balení a krému je tam opravdu hodně. Hydratuje dostatečně a na podzim mi úplně stačí. Nejen že mi pak voní oblíčej, ale je i hydratovaný :D 
Jako druhý můj absolutní must have je krém na ruce. Já mám ráda tyhle od eosu, protože jsou roztomilé, krásně voní a vejdou se mi všude. Také hned zaschne a ruce jsou hezky jemné.


Dále pečující oblast na rty - to snad ani nemusím říkat, že v období podzimu a zimy jsou nutné balzámy na rty! Já se bez nich neobejdu. Netrpím na nějak extra popraskané rty, ale ráda je mám jemné a hydratované. Moje dva nejoblíbenější balzámy jsou tyto - Carmex , který mám z Notino.cz . Má krásnou takovou mentolovou vůni a trochu vás pálí, takže opravdu cítíte jak zabírá. A Vazelína je klasika, ta prostě pomůže i když je nejhůř :)


Ráda na podzim používám i bázi pod makeup (já tedy většinou jen pod korektor) , protože mám pleť sušší a chci jí nějak probudit , konkrétně tahle báze od Dermacolu je super, má právě pleť rozjasnit a probudit. 
Další produkt, který ale používám celoročně je Antibakteriální gel na ruce od Bath and BodyWorks. Asi každá máme ráda pocit čistých rukou, hlavně třeba po jízdě autobusem nebo před jídlem. Hlavně když jsme někde, kde se nedají umýt ruce. Prostě must have :)
Jako poslední vám tu ukážu Nyx Lingerie tekutou matnou rtěnku - v tomto krásném, nude podzimním odstínu. Takovýhle barvy já prostě nosím celý podzim a nikdy jich nemám dost :) Mám doma asi 3 tyhle rtěnky, podobných odstínů. Miluju je, jsou nejlepší, krásně drží a jsou matné! Určitě doobjednám další odstíny, tohle doma mít musíte :) 

Jaké jsou vaše must have na podzim? :)


8 komentářů:

  1. Carmex si musím dokoupit, protože je to boží balzám. :) NYX rtěnku bych ráda vyzkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Carmex jsem nedavno vyzkoušela od kolegyně a je to absolutně top!

    OdpovědětVymazat
  3. Mé podzimní must have jsou carmex a hodně hutný pleťový krém. Pak nějaký ten krém na ruce a letos jsem dokonce začala používat tělová mléka, na to jsem byla vždycky hrozně líná.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. They seem like quality products, Thanks for sharing.
    Regards.
    Neverpayful.com
    Dealswithin.com

    OdpovědětVymazat
  5. Carmex bych chtěla vyzkoušet. :) Podzimní must haves? Ani nevím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. carmex mi zachranuje zivot a nie len teraz ale cely rok! a matne ruze od nyxu uplne milujem :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!