Rimmel TOP Produkty

Ahoj! Vítám vás u dalšího článku top produktů od určité značky - dneska jsem vybrala Rimmel London. Proč zrovna Rimmel? Je to moje asi druhá nejoblíbenější značka a těch produktů mám doma opravdu spousty. Samozřejmě jsem vybrala jen pár, těch podle mě nejlepších. Rimmel patří mezi levnější značky, takže je výhodný pro všechny. U Maybelline jsem chválila řasenky, u Rimmelu budu zase chválit makeupy, které jsou podle mě od nich nejlepší. Celkově pleťová kosmetiky, i pudry a korektory mají dobré. A abych nezapoměla, nejlepší rtěnky? Od Rimmelu ! :) na ty jsem bohužel zapoměla, takže v článku nejsou zakomponované :( Rimmel si můžete objednat i na Notino.cz .


Match Perfection korektor
Korektor, který jsem dříve používala hodně na rozjasnění, dávala jsem ho ještě přes nějaký více krycí, protože moc nekryje, spíše má opravdu rozjasňující funkci. Teď jsem líná používat 2 korektory, takže jsem ho dlouho nepoužívala :D Ale za ten čas jsem si ho opravdu oblíbila a přemýšlím, že si koupím další a začnu ho zase používat. Odstíny jsou opravdu světloučké, takže si vyberou i bledulky. Na mě je teď v létě hodně světlý, ostatní odstíny jsem zatím nezkomala, já mám ten nejsvětlejší :)

Match Perfection makeup
Ze stejné řady mám i tento makeup, který je z jejich sortimentu podle mě nejlepší. Určitě ho znáte, klasický pumpičkový s modrým uzávěrem. Cca před rokem ho inovovovali, mám i tu novou verzi, ale ta stará mi přijde prostě nejlepší. Ale taky jsem ho už dlouho nepoužila, protože teď makeup nepotřebuji. Má i SPF 18, takže teď na léto se pěkně hodí. Není ani moc těžký na pleti, krásně spline. Akorát mi tolik nesedí ten odstín no :/


Stay Matte pudr
Snad nejprofláknutější pudr :) Byl to i můj první pudr a můžu ho jen chválit, i když teď jsem přestoupula na dražší kategorie. Určitě ho máte každá doma, protože je všude chválený a každý o něm kdysi mluvil , prostě klasika od Rimmelu. Krásně matuje , akorát po čase mi začal dělat trochu mapy, ale kdybych si koupila novější balení by se to možná spravilo. Odstínů máte na výběr plno :)


Rimmel Brow This Way
Věc, kterou když si rozhodnu dovyplnit obočí tak je pokaždý na prvním místě. Naprosto nejlepší vosk na obočí! Už vidíte, že mám to balení sedřené a v tom tmavším vosku je už i malá díra, ano tak často ho používám :D Obočí to udělá opravdu přirozené a hezčí než tužkou. Vedle toho je tedy ještě stín ale ten já nepoužívám, protože to pak vypadá hodně tmavě a nepřirozeně.

Jaké jsou vaše top produkty od Rimmelu? :) 

4 komentáře:

  1. Jinačí makeup si ani nekupuji, jen tento je boží. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  2. Já nyní používám makeup Loreal a střídám ho s Golden Rose a Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pudr od Rimmelu jsem vždycky milovala, ani nevím, kolik balení jsem jich spotřebovala :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna tenhle korektor mám teďka doma a dneska jsem mu koupila bráchu od Gabrielly Salvete, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!