Rimmel Provocalips 16HR

Ahoj! Vítám vás u další recenze :) Nedávno mi přišel tento lesk na rty, nebo tekutá rtěnka, nevím úplně jak tomu mám říkat od značky Rimmel London. Určitě jste o tom slyšeli, je to normální tekutá rtěnka, která má z druhé strany ještě jeden aplikátor, kterým pak nanesenou rtěnku potřete a měla by vydržet déle, konkrétně 16 hodin. Jak obstála u mě? :) Mimochodem, mám teď jarní prázdniny a to počasí? Hrůza :( těšila jsem se, že bude hezky a prd. Prší a je zima a moje nálada je na bodu mrazu, nejraději bych to jen proležela doma u filmů a seriálů.


Když jsem rtěnku poprvé nanesla, přišlo mi, že je trochu lepivá. Tak jsem si říkala, že to bude asi nic moc, když na to nanesu ještě ten bezbarvý lesk, ale pak se to srovnalo a bylo to na rtech příjemné. Co se týká odstínů , myslím si že jich moc není , já mám konkrétně odstín 500 Kiss me you fool , což je taková hoodně výrazná červená, ten odstín popravdě moc neunosím, jsem spíš na přirozenější , ale na nějakou akci, proč ne. Zkoušela jsem se rtěnkou tedy jíst, pít a vůbec se nehla! Opravdu jsem se divila, že tolik vydrží levná rtěnka.  Nevím, zda je to tím bezbarvým leskem nebo ne, protože samotnou rtěnku jsem nezkoušela.



Co byl docela problém bylo odlíčení, protože rtěnka vůbec nešla dolů, což je dobře, znamená to že s vámi dá opravdu vše! Fakt jsem to nečekala a jsem z toho mile překvapená . Lépe to šlo odlíčit dvoufázovým odličovačem, ale furt jsem musela celkem drhnout. Rtěnka je nádherně pigmentovaná, takže stačí dát jednu vrstvu na rty a máte vystaráno. Vůbec nezalézá do vrásek a dělá vám jemné rty ! Vyhovuje mi ten aplikátor, kterým se to nanáší. Určitě si pořídím další odstíny, protože se mi opravdu osvědčila a konečně nějaká rtěnka, která těch 16 hodin opravdu vydrží. Mám ji z e-shopu Notino.cz, kde  Rimmel London seženete opravdu levně.

+ obal
aplikace
+ výdrž !!

- menší výběr odstínů

Mimochodem od 11.3 do 17.3 je na Notinu doprava zdarma na nákup od 150 kč! :) 

Máte zkušenosti s těmito rtěnkami? :) 

5 komentářů:

  1. Vím,že jsou perfektní a mám doma několik různých odstínů i od Dermacolu, ale nějak se nemůžu dokopat k používání a poslední dobou více sahám po klasických rtěnkách. No pravdou je, že je to možná tím, že je mám neustále v organizéru na stole a jen si je prohazuji :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. tak tá musí mať riadnu výdrž keď nešla ani odlíčiť :D

    OdpovědětVymazat
  3. Wau super! Ja som si teraz kúpila matný rúž od miss sporty a tiež je fakt super. ;)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Od Rimmelu jsem nezkoušela, ale mám dvě od Dermacol a je na tom podobně, nádhera a taky nejdou vůbec odlíčit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře!